Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Terenuri pentru tineri si gratuitati la transport, cateva din proiectele Mediasului

Consilierii locali medieşeni se întrunesc în şedinţă ordinară luni, 31 ianuarie, la ora 16:00, în Sala „Daniel Thellmann“ a Primăriei Mediaş.

Până în acest moment ordinea de zi cuprinde 21 de proiecte de hotărâre.

Un prim proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi se referă la atribuirea în folosinţă gratuită a unor suprafeţe de teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani. Un alt proiect de hotărâre se referă la stabilirea unei taxe speciale în vederea soluţionării, de către ofiţerii de stare civilă, a dosarelor de divorţ prin acordul părţilor.

 Consilierii locali vor avea pe masa de lucru proiectul de hotărâre privind aprobarea listei pensionarilor care au vârsta standard de pensionare şi care beneficiază de gratuităţi pe transportul local în comun pentru luna ianuarie şi proiectul de hotărâre privind aprobarea listei cu persoanele care îndeplinesc condiţiile prevăzute de legile speciale în vigoare la transportul local în comun pentru luna februarie 2011. Un alt proiect aflat pe ordinea de zi  se referă la aprobarea cofinanţării în vederea dotării cu aparatură medicală şi nemedicală a Spitalului municipal Mediaş, precum şi a unor lucrări de modernizare şi reparaţii capitale la imobile.

Tot în şedinţa Consiliului Local din această lună va fi supus aprobării proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de „Gimnaziul Cireşarii“ Şcolii cu clasele I-VIII nr.3 din municipiul Mediaş.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus