Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Centru pentru migranti deschis la Sibiu

Asociatia de Ajutor Familial Pro Vita a deschis un Centru de informare şi consiliere pentru migranţi în oraşul Sibiu Centrul funcţionează în cadrul Proiectului „Reţea de centre de informare şi consiliere pentru resortisanţi ai unor ţări terţe”. Proiectul contribuie la integrarea străinilor cu şedere legală pe teritoriul României, prin asigurarea unor servicii relevante de informare şi consiliere care să faciliteze accesul nediscriminatoriu al migranţilor la serviciile publice. Proiectul este finanţat prin Fondul European de Integrare a resortisanţilor ţărilor terţe, Programul Anual 2009, în cadrul Programului general „Solidaritatea şi Gestionarea fluxurilor migratorii”. Proiectul „Reţea de centre de informare şi consiliere pentru resortisanţi ai unor ţări terţe” este implementat în perioada 1 iunie 2010 – 31 mai 2011 de către Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în cooperare cu parteneri locali precum Asociaţia de Ajutor Familial Pro Vita din Sibiu. Astfel, Centrul de informare şi consiliere pentru migranţi din Sibiu face parte dintr-o reţea care funcţionează în următoarele 15 oraşe din România: Bucureşti/ Ilfov, Bacău, Buzău, Braşov, Cluj, Constanța, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Târgul Mureş şi Timişoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Bivol Liuba

Acum 13 ani

Ati omis sa transmiteti adresa acestui centru?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus