Marţi,
25.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Comunicat de presă

Comunicat de presă

COMUNICAT DE PRESĂ

Data publicării: 27.02.2020

Comunicat de presă privind închiderea proiectului

„Modernizarea activitatii de productie mobilier a SC. FASCINATIA LOCUINTEI SRL prin achizitia unor utilaje si echipamente performante”

FASCINATIA LOCUINTEI SRL, cu sediul în localitatea Ocna Sibiului, str. Salinelor, nr.8, jud. Sibiu, anunță finalizarea, la data de 28.02.2020, a proiectului cu titlul „Modernizarea activitatii de productie mobilier a SC. FASCINATIA LOCUINTEI SRL prin achizitia unor utilaje si echipamente performante”, cod SMIS 112742, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 2838/01.08.2018 încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru în calitate de Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijiocii/ Prioritatea de investiții 2.2 - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, Cod apel proiecte POR/102/2/2/ (P.I. 2.2. – IMM).

Valoarea totală a proiectului: 3.232.043,09 lei

Valoarea finanțării nerambursabile: 1.613.396,14 lei

Obiectivul general al proiectului are în vedere consolidarea pozitiei pe piata in domeniul accesat, dezvoltarea, modernizarea şi creşterea competitivităţii sectorului de productie mobilier al SC. FASCINATIA LOCUINTEI SRL, creşterea sustenabilă a competitivităţii mediului de afaceri local, regional şi naţional.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Extinderea capacitatii unitatii existente de productie mobilier, prin cresterea volumului tuturor categoriilor de produse aferente domeniului de activitate
  2. Cresterea si mentinerea nr. mediu de angajati fata de nivelul inregistrat in anul fiscal 2016 incepand cu anul urmator finalizarii implementarii, pe toata perioada de durabilitate a proiectului;
  3. Cresterea competitivitatii si valorificarea potentialului sectorului productiv (fabricarea mobilei) bazat pe extindere si modernizare, prin achizitionarea unor active ce inglobeaza tehnologii noi;
  4. Respectarea egalitatii de sanse si a tratamentului egal intre femei si barbati, interzicerea discriminarilor bazate pe origine etnica, sex, religie, varsta, apartenenta la grupuri minoritare, dizabilitati sau orientare sexuala;
  5. Cresterea Cifrei de afaceri in 3 ani de la finalizarea implementarii proiectului cu cel putin 10% fata de nivelul inregistrat la finele exercitiului financiar 2016.
Rezultate obținute: Dotarea cu utilaje și echipamente performante, dezvoltarea și diversificarea activității societății, creșterea competitivității pe piața de profil, asigurarea respectării egalității de șanse.

Indicator proiect: Realizarea unei investiții inițiale.

Impactul implementării proiectului la nivelul regiunii este reprezentat de creșterea nivelului de competitivitate și atractivitate al regiunii, de creșterea capacității inovative și competitivității mediului de afaceri și de realizarea unei investiții inițiale.

Perioada de implementare: 15.03.2018 – 28.02.2020

 
 

Date de contact beneficiar:

(România, Regiunea Centru, localitatea Ocna Sibiului, str. Salinelor, nr.8, jud. Sibiu, telefon 0743053431, fax 0269577372, e-mail: [email protected] )

www.regio-adrcentru.ro

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

marius

Acum 4 ani

un comunicat sec si neutru, probabil o formalitate de comunicare publica .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus