Joi,
05.08.2021
Ceata
Acum
14°C

Concerte educative pentru elevi, sustinute de Filarmonica de Stat

 

Filarmonica de Stat din Sibiu va prezenta, în fiecare vineri, concerte educative pentru elevi, având ca scop educarea muzicală a tinerilor, primii care urmează să participe la un astfel de spectacol fiind elevii Colegiului Naţional "Octavian Goga" din Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii Filarmonicii de Stat din Sibiu, orchestra va prezenta, în fiecare vineri, concerte educative pentru elevi, primii care vor urmări un astfel de spectacol fiind elevii Colegiului Naţional "Octavian Goga" din Sibiu.
Aceştia vor participa, vineri, de la ora 12.00, la un concert susţinut de orchestra Filarmonicii condusă de dirijorul elveţian Claude Villaret, în program fiind incluse uvertura operei "Don Giovanni" de W. A. Mozart şi suita simfonică "Şeherezada" de N. Rimski-Korsakov.
Conform directorului Filarmonicii Sibiu, Ioan Bojin, concertele educative au scopul de a oferi "acea educaţie muzicală tinerilor care să le permită dezvoltarea percepţiei asupra artei muzicale".
Concertele educative vor avea loc vinerea, după ce au fost programate în prealabil cu reprezentanţii şcolilor şi ai liceelor din Sibiu şi sunt accesibile publicului larg.
Tematica acestor concerte va fi aleasă în colaborare cu profesorii de muzică ai şcolilor participante.

Comentarii

1 comentarii

Apollo

Acum 10 ani

Prima stire buna pe ziua de azi:) Frumos frumos!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus