Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

"Ar fi interesant sa avem o cerere in casatorie la karaoke"

Silviu Scrob a gândit şi pus în practică Karaoke Sibiu, cel mai mare karaoke desfăşurat vreodată în România. De ce  a făcut asta şi ce înseamnă un concert cu publicul în rol principal, vă spune chiar el.

Reporter: Dacă n-am voce dar am o pseudo-ureche muzicală, pot să cant la karaoke?

Silviu Scrob: Da, păi asta-i şi ideea. Sunt nişte microfoane care se dau în public şi din cei care vor cânta la ele cel mai probabil vreo 20 de persoane n-au nicio legătură cu cântatul sau cu muzica. Vor doar să se simtă bine şi faptul că a ajuns şi un microfon la ei îi ajută. Oricum sunt sute de personae care vor cânta, se acoperă vocile, noi tot timpul vom supraveghea de la pupitru microfoanele, vom vedea cine cântă mai bine şi-l vom ridica.

Rep.: Şi dacă mai mult ţip decât cânt, îmi daţi microfonul încet?

S. S.: Dacă tu începi să ţipi există două variante: s-ar putea să ni se pară foarte haios şi să te dăm tare, să râdă toată lumea cum ai falsat…

Rep.: Caz în care mă fac de râs…

S. S.: Da, deci nu este recomandat să te apuci să ţipi, ori varianta a doua, dăm microfonul încet şi mai bine îl dai la altul. E cu baterii şi se consumă bateriile.

Rep.: Dacă sunt femeie însărcinată, pot să cant la karaoke?

S. S.: Dar vă rog să-l întrebaţi pe medical dumneavoastră de familie!

Rep.: Dacă am animal de companie acasă, pot să cant la karaoke?

S. S.: De ce nu?

Rep.: Pot să iau şi animalul cu mine la karaoke?

S. S.: La ce animal te gândeşti?

Rep.: Un canar spre exemplu.

S. S.: Adu-l şi punem “Canarul galben” să vedem dacă ştie melodia.

Rep.: Dacă sunt membru al unui partid politic, pot să cant la karaoke?

S. S.: Numai dacă ai puşca şi cureaua lată!

Rep.: Cui se adresează acest eveniment?

S. S.: Tuturor sibienilor, ei vor fi şi artişti şi public. Nu s-a întâmplat niciodată în Sibiuchestia asta, tu să fii artistul, tu să fii publicul! Tu cânţi, tu te bucuri, că te vezi pe ecran imediat.

Rep.: Cât costă şi la cine trebuie să mă duc pentru dedicaţii?

S. S.: Asta ar fi interesant, să vină cineva la pupitru şi să ceară un mesaj pe ecran pentru că vrea să o ceară în căsătorie pe logodnica lui. Dacă se va întâmpla asta o să fiu poregătit să rulez un text pe ecran. Cred că ar da un plus de valoare evenimentului.

Rep.: De ce faceţi evenimentul ăsta?

S. S.: De vreun an de zile n-am mai făcut mai nimic, nu ştiam noi ce să facem, şi am zis că dacă tot nu ne pricepem la altceva, hai să facem un karaoke. Am vrut să-l facem mai mare, în Oldies Pub oricum nu încap mai mult de 400 de persoane, şi atunci am zis să-l facem în Piaţa Mică. Eu nu prea ştiu să se fi întâmplat karaoke în spaţiu public pe la noi. S-ar putea să fie o premieră.

Rep.: Când ai cântat ultima oară la karaoke?

S. S.: Am cântat acum vreo două săptămâni. Am cântat Neneh Cherry cu Youssou N'Dour – Seven Seconds şi nişte Wonderwall de la Oasis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus