Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Corneliu Bucur se gandeste sa candideze pentru Parlament dupa ultima victorie impotriva CJ

Corneliu Bucur a declarat astăzi într-o conferință de presă că se gândește serios să candideze din nou pentru funcția de parlamentar de Sibiu.

Anunțul a venit la scurt timp după ce Tribunalul Sibiu i-a dat dreptate lui Corneliu Bucur în procesul cu Consiliul Județean Sibiu privind demiterea sa din funcția de director al Complexului Național Muzeal ASTRA. Conform deciziei Tribunalului CJ Sibiu va trebui să întocmească o comisie care să analizeze cu atenție activitatea managerială a lui Corneliu Bucur și apoi să-i acorde o notă. Doar daca este notat sub nota 9 Bucur ar putea fi demis din fucnție, conform legilor în vigoare.

„Nu pot să mă evalueze ca om simplu de pe stradă, trebuie să mă repună în funcţie pentru a face această evaluare, să-mi plătească salariile restante de aproape doi ani şi cheltuielile de judecată”, spune Bucur.

Referitor la această problemă, surse din Consiliul Județean spun că vor decizia Tribunalului Sibiu va fi contestată iar procesul va continua.

Fostul consilier județean a mai spus astăzi că așteaptă o reacție din parte sibienilor și a societății civile sibiene. Dacă reacția în urma dezvăluirilor de astăzi va fi una pozitivă, Bucur intenționează foarte serios să candideze ca independent. ”Este cea mai bună variantă în momentul de față”, a mai declarat Bucur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

mai bine sa ia o pauza...ne-am cam saturat de individul asta, mai ales ca NU are cu adevarat ceva de spus!!!
Raspunde

x

Acum 13 ani

Nu a castigat nimic,minte !
Raspunde

Ioan

Acum 13 ani

Bravo lui...se lupta cu un sistem, din care a facut si el parte. Astep sa ii vad urmatoarea miscare.
Raspunde

callas

Acum 13 ani

in primul rand trebuie felicitat pentru convingerea si incapatanarea cu care a urmarit sa i se faca dreptate, stirea a aparut ieri deja in Adevarul.
Raspunde

Nicolae

Acum 13 ani

D-l Bucur are aproape 70 ani.Ar putea sa se bucure de pensie si sa nu se mai agite atat.
Raspunde

mda

Acum 13 ani

da ar putea sa se bucure de pensie si sa nu faca nimic ca restul pensionarilor SAU ar putea candida la parlament si sa demareze noi si noi proiecte, ce zici?? aia e problema la romani, stau si se plang, se multumesc acolo cu o pensie de rahat, daca e ceva de lucru stau si se uita, mai mult daca cineva are initiativa e condamnat! ne meritam soarta
Raspunde

Profesor universitar

Acum 13 ani

Comentatorii rautaciosi ar avea voie sa vorbeasca dupa ce au macar jumatate din realizarile profesionale ale domnului Bucur. Autoritatile ar trebui sa aprecieze realizarile deosebite si nu nivelul de simpatie pe care il degaja dl. Bucur.
Raspunde

flo

Acum 13 ani

iar vrei la ciolan Cornelus ?
Raspunde

kkooa

Acum 13 ani

a castigat cupa cu kkt
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus