Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
8°C

Vedetele inainte sa fie vedete. Catherine Zeta-Jones dormea intr-un dulap

Catherine Zeta-Jones a dormit într-un dulap după ce a ajuns pentru prima dată la Los Angeles, unde voia să se lanseze ca actriţă, la mijlocul anilor '90.

Iniţial, actriţa galeză a locuit în casa uriaşă a unui prieten, situată în Malibu. Totuşi, ei îi era frică să locuiască singură într-o casă atât de mare, astfel încât a decis să doarmă într-un dulap de bucătărie, într-o noapte.

Deşi a trecut mult timp de când i s-a întâmplat acest lucru, actriţa recunoaşte că i-a fost foarte greu până a cunoscut succesul la Hollywood.

Catherine a declarat: "Există o ierarhie de neimaginat acolo. Dacă nu te afli pe o anumită treaptă a ierarhiei, nu ajungi nici măcar să citeşti scenariile". Actriţa în vârstă de 41 de ani a mai spus că nu-şi alege rolurile bazându-se pe frumuseţe, încercând să interpreteze partituri pline de umor, pentru a rămâne astfel mai mult în memoria publicului.

Catherine Zeta-Jones a debutat în anii 1990, în musicalul "42nd Street", şi a fost remarcată de Philip de Broca, care a distribuit-o în primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alături de Anthony Hopkins şi Antonio Banderas. A jucat în numeroase filme cu succes la public, precum "Capcană pentru hoţ" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensată cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) şi "Fără Rezervări, Fără Reţineri" (2007).

Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din 2000, cele două staruri având împreună doi copii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus