Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Liberalii decid candidatul pentru CJ

Organizaţia locală a PNL Sibiu se apropie de finalizarea negocierilor interne privind alegerea candidatului care să reprezinte partidul în competiţia pentru Consiliul Judeţean. Surse interne spun că principalul candidat este Mircea Cazan, preşedintele organizaţiei. Alte nume luate în calcul au fost Ilie Stoica şi Teodor Banciu. "Au fost mai multe propuneri, urmează să vedem care este cea mai bună soluţie pentru organizaţie. Nu aş putea da acum un nume, trebuie să parcurgem procedurile statutare", a declarat Mircea Cazan.
Fiecare organizaţie care compune la nivel local Uniunea Social Liberală va desemna un candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Odată stabilite cele trei candidaturi se va comanda un sondaj de opinie care va desemna în funcţie de gradul de notorietate şi intenţie de vot candidatul Uniunii. Până acum, doar PSD şi-a desemnat candidatul, în persoana lui Ioan Cindrea. "Chiar este foarte bine că va exista un sondaj de opinie. Vom vedea foarte clar care este intenţia de vot. Sunt convins că şi unii şi alţii au oameni care doresc să candideze. Sper să găsească fiecare varianta cea mai bună. Pe mine nu mă interesează să fiu propulsat în faţă şi să pierd alegerile. Ar fi foarte bine pentru noi să propunem candidatul cu cele mai mari şanse de a câştiga alegerile", a declarat liderul PSD Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cazanul de rachiu

Acum 11 ani

Am decis, ca si pana acum o sa votam pentru un sas, ca noi, liberalii, nu suntem capabili sa ocupam functii de conducere. Bratianu, atunci cand a spus \"prin noi insine\", era beat. Asa ne-a invatat si Crin Antonescu, el fiind lipovean, ca musai romanii trebuiesc condusi de alogeni. Deci PNL Sibiu o sa-l sustina pe Bottesch.
Raspunde

sibianul

Acum 11 ani

Votam CINDREA Presedinte CJ!!!
Raspunde

Liberal

Acum 11 ani

Ce ar spune marii Bratieni, despre voi, micii liberali de astazi, condusi de Antenescu aliat cu Poanta? Va amintiti de celebrul sarut dintre Erich Honeker si Leonid Brejnev? Ei bine, asta faci \'mneata, domnule Antenescu! Foarte multi liberali sunt dezamagiti....scarbiti.
Raspunde

Felix

Acum 11 ani

Sibianule, unde-s restu pesedeilor? Ma dezamagesti! Te pupa Felix!
Raspunde

soala

Acum 11 ani

neagu presedinte cj sibiu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus