Vineri,
25.09.2020
Innorat
Acum
11°C

Festivalul de la poalele barajului de la Gura Raului isi vinde biletele

01 Martie 2011 23:44

Fusion Festival Romania a ajuns la a doua ediţie, care se va desfăşura în 9 iulie, la baza barajului de la Gura Râului. Începând de săptămâna aceasta biletele pentru eveniment sunt disponibile în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Librăriile Humanitas și Cărtăreşti, reţeaua Diverta din întreaga ţară și online prin Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro. Preţul unui bilet este de 30 lei, însă cei care doresc să sprijine activitatea CBU Collective (www.cbu.ro) – organizatorul evenimentului – pot cumpăra bilete la preţ de 45 lei.
Fusion Festival Romania este un eveniment de muzică, efecte vizuale, spectacol lasere, proiecţii, iluminare arhitecturală, efecte pirotehnice, trupe dansatori, reprezentaţii cu foc, într-un spaţiu natural special ce se întinde pe o suprafaţă de 100.000 m2. Organizatorii considera festivalul ca fiiind o fuziune a omului cu apa, natura şi muzica.
Vineri, 8 iulie, începând cu ora 12:00, va avea loc un WARM-UP FREE PARTY! pe platform aflată la 500 m de baraj, unde cei prezenţi vor putea urmări momente din  spectacolul pregătit pentru seara de 9 iulie.
Publicul prezent la ediţia din acest an va avea parte şi de o serie de activităţi inedite precum Parada Transilvană, tiroliană şi slacklining. Restaurante, baruri şi expoziţii vor completa atmosfera de la Fusion Festival Romania 2011. Atât înainte cât şi după terminarea festivalului, în zonă vor fi organizate acţiuni de ecologizare şi tururi de vizitare a unor locaţii istorice din Sibiu.

 

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus