Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
15°C

Luna martie aduce trei premiere la Tetrul National

Martie deschide la „Radu Stanca” sezonul spectacolelor de teatru în spaţii neconvenţionale. „Faus” în regia lui Silviu Purcărete se va juca de două ori în 22 şi  23 martie la Hala Balanţa, apoi „Don Juan vine din război” în regia Ancăi Bradu în 24 martie la Hala Simerom şi „Un tramvai numit Popescu” în regia lui Gavriil Pinte în 19 şi 20 martie, pe ruta Sibiu - Răşinari.
Publicul se va putea bucura şi de două premiere pregătite de secţia germană „ Îngerii din Sibiu” în regia lui Peter Carp în 6 martie şi „Jurnalul unui nebun” în regia lui Daniel Plier în 15 martie. Sfârşitul lui martie va aduce pe scena Teatrului Naţional „Radu Stanca” una dintre cele mai aşteptate premiere „D'ale carnavalului”, în regia lui Silviu Purcărete.
PROGRAMUL DE SPECTACOLE
MARTIE  2011


Marţi, 1 martie,  ora 19:00, FEMEIA ŢINTĂ ŞI CEI ZECE AMANŢI de Matei Vişniec, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Miercuri, 2 martie, ora 19:00, PURICELE ÎN URECHE de Georges Feydeau, regia Şerban Puiu, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 20 lei, cu reducere pentru studenţi la 10 lei.
Joi, 3 martie, ora 19:00, PURICELE ÎN URECHE de Georges Feydeau, regia Şerban Puiu, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 20 lei, cu reducere pentru studenţi la 10 lei.
Vineri,  4 martie, ora 19:00, ÎMI PLACE CUM MIROŞI! după Neil Simon, regia Şerban Puiu, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 15 lei, cu reducere pentru studenţi la 10 lei.
Vineri,  4 martie, ora 19:00, STEAUA FĂRĂ NUME/ STERN OHNE NAMEN după Mihail Sebastian, spectacol invitat al Studio Theater Stuttgart, regia Christof Küster şi Georg Peetz. Spectacolul se va juca la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Sâmbătă, 5 martie, ora 17:00, JOCUL DE-A TEATRUL 5 – CEAIHOV după 3 piese scurte de Cehov, regia Marian Râlea, la Sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Sâmbătă, 5 martie, ora 19:00, O LINIE ÎN MIJLOCUL PODULUI/ EIN STRICH AUF DER MITTE DER BRÜCKE de Thor Truppel/ Peter Frömmig, regia Christof Küster, spectacol invitat al Studio Theater Stuttgart. Spectacolul se joacă la Sala Studio din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Sâmbătă, 5 martie, ora 19:00, PISICA ALBASTRĂ de Emil Cătălin Neghină, regia Mona Marian, sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Duminică, 6 martie, ora 19:00, premieră absolută ÎNGERII DIN SIBIU/ ENGEL VON SIBIU de Lothar Trolle, regia Peter Carp (directorul Teatrului Oberhausen),la Sala Thalia. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Duminică, 6 martie, ora 19:00, VIAȚA CU UN IDIOT de Victor Erofeev, regia Andriy Zholdak, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Vineri, 11 martie, ora 19:00, HAMLET după William Shakespeare, regia Radu Alexandru Nica, la sala Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Sâmbătă, 12 martie, ora 19:00, PLASTILINĂ de Vasili Sigariev, regia Vlad Massaci, la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Duminică, 13 martie, ora 19:00, OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA de Victor Eftimiu, regia Şerban Puiu, la sala Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Marţi, 15 martie, ora 19:00, O NOAPTE FURTUNOASĂ de I. L. Caragiale, regia Şerban Puiu,
la sala Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Marţi, 15 martie, ora 19:00, JURNALUL UNUI NEBUN  după N. V. Gogol, regia Daniel Plier,
la Sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu.
Miercuri, 16 martie, ora 19:00, SOME GIRL(S) de Neil LaBute, regia Radu Alexandru Nica,
la sala Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu, spectacol nerecomandat tinerilor sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Joi, 17 martie, ora 19:00, TAKE, IANKE ŞI CADÂR de Victor Ion Popa, Regia Dan Glasu, la sala Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Vineri, 18 martie, ora 19:00, OSCAR ŞI BUNI ROZ de Eric Emmanuel Schmitt, un spectacol de Diana Fufezan,la Sala Studio a Teatrului Naţional Radu Stanca din cadrul  Casei de Cultură a Sindicatelor (fosta sală de sport). Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Sâmbătă, 19 martie, ora 14:00, UN TRAMVAI NUMIT POPESCU, spectacol itinerant Tramvai Sibiu – Răşinari şi retur, regia Gavriil Pinte, scenariu pentru un spectacol de teatru comunitar de Gavriil Pinte, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu. Preţul unui bilet este de 30 lei, cu reducere pentru studenţi la 20 lei.
Duminică, 20 martie, ora 14:00, UN TRAMVAI NUMIT POPESCU, spectacol itinerant Tramvai Sibiu – Răşinari şi retur, regia Gavriil Pinte, scenariu pentru un spectacol de teatru comunitar de Gavriil Pinte, după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu. Preţul unui bilet este de 30 lei, cu reducere pentru studenţi la 20 lei.
Marţi, 22 martie, ora 19:00, FAUST după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, la Hala Balanţa. Preţul unui bilet este de 30 lei, cu reducere pentru studenţi la 20 lei.
Miercuri, 23 martie, ora 19:00, FAUST după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, la Hala Balanţa. Preţul unui bilet este de 30 lei, cu reducere pentru studenţi la 20 lei.
Joi, 24 martie, ora 17:00, JOCUL DE-A TEATRUL 5 – CEAIHOV după 3 piese scurte de Cehov
la Sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu, regia Marian Râlea, la Sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.
Joi, 24 martie, ora 19:00, DON JUAN VINE DIN RĂZBOI de Ödön von Horváth, regia Anca Bradu, la Hala SIMEROM- plecarea se face din faţa teatrului la ora 18:30 cu autobuzele puse la dispoziţie gratuit de Tursib. Preţul unui bilet este de 15 lei, cu reducere pentru studenţi la 10 lei.
Vineri, 25 martie, ora 17:00, JOCUL DE-A TEATRUL 6 – FARSELE MEDIEVALE, regia Marian Râlea, la Sala CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus