Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Patru condamnati prinsi intr-o zi de politistii sibieni

Polițiștii din tot județul au fost ieri în alertă, reușind să prindă în doar 24 de ore patru personae urmărite.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Axente Sever au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Mediaş pe numele lui D. L., în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Agârbiciu.

În baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Dumbrăveni l-au identificat şi reţinut H.T., pe numele căruia Judecătoria Mediaş a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani închisoare.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

În după-masa zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Copşa Mică i-a identificat şi reţinut pe L.R. (20 de ani, domiciliat în Copşa Mică) şi V.D. (20 de ani, domiciliat în Copşa Mică), pe numele cărora Judecătoria Mediaş a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnaţi la 1 ani şi 10 luni închisoare, fiecare.

Cei doi condamnaţi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus