Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
11°C

Premiera la Facultatea de Jurnalistica

Mâine, de la ora 12:00, Facultatea de Jurnalistică din Sibiu găzduieşte premiera scurtmetrajelor bilingve „Trecutul nostru glorios – Die gute alte Zeit im Unterwald”, realizate de studenţii  facultăţii, despre localităţile săseşti din zona „Sub pădure” (Unterwald).

Materialul a fost realizat în colaborare cu specialistul de film Günter Czernetzky din München, Germania. Proiectul de cercetare surprinde aspecte din trecutul celor 10 localităţi din judeţele Sibiu şi Alba: Sebeş, Gârbova, Câlnic, Dobârca, Gusu, Boz, Miercurea Sibiului, Petreşti, Orăştie şi Apoldul de Sus. Proiectul a fost coordonat de conferenţiar univ. dr. Ioana Creţu, şefa catedrei de Comunicare şi Relaţii Publice, iar studenţii au fost îndrumaţi în realizarea materialelor video de preparator univ. Aniela Corlăteanu.

Cu acest documentar, facultatea sibiană intenţionează să participe, pentru a treia oară cu o producţie proprie, la concursul fundaţiei media CIVIS din Berlin, Germania, care premiază producţiile ce ilustrează integrarea şi diversitatea culturală din Europa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus