Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Ponta: Turcan sa lase poseta si sa voteze. "Ariton e un fricos"

Venirea lui Victor Ponta la Sibiu – prima în calitate de președinte al PSD – s-a lăsat cu un șir lung de epitete politice împotriva vicepreședintelui PD-L, Raluca Turcan, și a președintelui PD-L Sibiu, Ion Ariton.
Prima, Raluca Turcan. ”Să îi cereți doamnei Turcan să se ridice din bancă și să voteze. Cum vrea ea, numai să voteze. Să-și lase poșeta în bancă, oricum nu i-o fură nimeni și să meargă să voteze. A stat în bancă de zece ori până acum. Nu cred că de aceea au trimis-o sibienii în Parlament. În momentul în care stai doar în bancă, e degradant”, a declarat Ponta.
Ăe Ion Ariton, devenit ministru al Economiei, președintele PSD l-a comparat cu Traian Igaș, ministrul Internelor. ”Spre deosebire de domnul Igaș, de exemplu, domnul Ariton măcar tace, ceea ce nu strică impresia despre el. Uitați-vă, Igaș, de câte ori deschide gura, mai bine tăcea. Deci pe domnul Ariton îl felicit că tace din gură. Tăcând din gură, Ariton poate crea impresia că e mai inteligent decât Igaș, ceea ce nu e neapărat sigur un compliment”, a spus Ponta. Apoi, președintele PSD l-a făcut pe sibianul devenit ministru și ”fricos”.
”Nu îl felicit pentru faptul că tăcerea domniei sale, într-o zonă precum Gorjul de exemplu, înseamnă intrarea în faliment a trei societăți: a Lignitului, Turceniul și Rovinariul, de care nu se poate atinge pentru că acolo e e mafia lui Videanu și a lui Manțog. Faptul că e fricos și nu are curajul să se ia de mafiile colegilor săi e de condamnat”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

56 comentarii

ioio

Acum 13 ani

Are dreptate Victor Ponta, Raluca Turcan nu este altceva decat o pitipoanca, nimic mai mult. Sa speram ca si locuitorii Sibiului care au votato sa realizeze ca au trimis o femeie fara scrupule, sa le reprezinte interesele. Sta in banca si isi pazeste gentuta PRADA pe care a cumparato din banii nostri ! O fatarnica si nimica mai mult !
Raspunde

raluca

Acum 13 ani

e buna cafea la cotroceni, victore
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

Eu zic ca tu Raluca esti in masura sa zici cum ii cafeaua la Cotroceni, avand in vedere ca esti Piti pe acolo cu sefa ta Udrea !
Raspunde

XYZ

Acum 13 ani

..INTR-ADEVAR...RALUCA TURCAN NICI MACAR NU E SIBIANCA...APARTE CA SUB PARUTUL EI BLOND NU PREA E NIMIC...IDEM UDREA! SUNT PERSOANE CARE NU DAU DOVADA DE PREA MULTA CUNOSTIINTA IN MATERIA POLITICULUI SI IN GENERAL...VAZAND CA AU FUNCTII\"INALTE\".... NU INTRUCHIPEAZA NICI PE DEPARTE IMAGINEA OMULUI POLITIC CARE ISI CUNOASTE METERIA!...DE FAPT SUNT NISTE CATASTROFE..CA MULTI ALTII!
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

@ 4 exemplu de sibian hotarat! Ma intreb cand o sa isi faca aparitia PD-L-isti cu comentarile acelea scrise inainte pe hartie si imprastiate mai apoi spre a fi postate de catre tineretul pedelist, ademenit cu banii nostri ai sibienilor ! Bravo Ponta, bravo Cindrea !
Raspunde

tri lu lilu

Acum 13 ani

Mi-am pierdut o posetuta, ma bate Elena. Cine-o are sa mi-o dea ca-i sarut putuca !
Raspunde

Apollo

Acum 13 ani

Turcana mi se pare una dintre cele mai mari mincinoase pe care le-a cunoscut Romania. Ea si ariton 2 mascarici care nu au facut nimic pt romani.
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

@6 Imi place nota de umor, dar este total adevarata. Sa nu uitam a cui **** a pupat Turcan Raluca ca sa ajunga deputat ! Da, intradevar el este, marele Stolo-Jan
Raspunde

tri lu lilu

Acum 13 ani

Raluca Turcan: Vreau sa joc 66 pe dezbracatea, dar nu vrea nimeni sa joace cu mine cand pierd !
Raspunde

Asa e Victore

Acum 13 ani

Raluca Turcan sa mai lasa poseta louis vuitton, si imbracamintea de sute de mii de E
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

Geanta ca geanta, dar sa vezi ce injectii cu colagen isi face madama. Vrea sa fie cu fata tanara, ordin de la Elena, ca sa faca cuplu pentru capriciile lui Zeus !
Raspunde

Marius

Acum 13 ani

Bine zis Ponta!Turcana este doar o nenorocita care nu rasplateste sibienii ca au trimiso la bucuresti.Cindrea presedinte la CJ!!
Raspunde

Votam CINDREA

Acum 13 ani

Doamne ajuta !
Raspunde

@Votam Cindrea

Acum 13 ani

ce mai, NE-AM convins. TOTI SIBIENII voteaza CINDREA!!! oricat s-ar oftica altii.
Raspunde

VOTAM CINDREA

Acum 13 ani

Eu votez cu CINDREA, tu cu cine votezi ?!
Raspunde

Cristina

Acum 13 ani

Turcan si Ariton nu ne reprezinta sub nici o forma ca popor, meritam mai mult de atat!
Raspunde

@Votam Cindrea

Acum 13 ani

si eu TOT CINDREA VOTEZ!!!
Raspunde

Alexandru

Acum 13 ani

ariton?? turcan ??? udrea ??? ce dracu e cu mascaricii astia ??? langa turacn si udrea daca mai punem cateva pitipoance PDL-iste putem face filme XXX ... e singura indeletnicire care le-as dao in puscarie :)
Raspunde

Alexandru

Acum 13 ani

apropo ... suntem singura tara din lume care am pus ministru un cetatean cu dosar si cu proces pe rol :))) felicitari duduia Kovesi ( cred ca asa se scrie )
Raspunde

ioio

Acum 13 ani

Kove si cum ?! se scrie ?! Dar ce conteaza cand bea si fumeaza ... Pune-l ministru pe Ariton ca a repartizat fonduri in moldova pentru Turcana. S-au prins ca nu mai are sanse blonda sa mai ajunga parlamentar de Sibiu si acuma incearca sa o faca parlamentar prin moldova... nu de alta dar ce este al ei, este al ei. Asa-i dl. Stolojan ?!
Raspunde

tri lu lilu

Acum 13 ani

Turcana Raluca, cea mai din lume tare! Cu un TIR de portocale a cumparat tot cartierul Vasile Aaron! Sper ca la viitoarle alegeri, sibienii sa ii dea un TIR de banane !
Raspunde

javre portocalii

Acum 13 ani

degeaba va ofticati.....CINDREA presedinte CJ SIBIU
Raspunde

javre portocalii

Acum 13 ani

degeaba va ofticati.....CINDREA presedinte CJ SIBIU
Raspunde

Alexandru

Acum 13 ani

va dati seama ce se intalmpla daca nu mai intra PDL in parlament????? nu vom mai avea borduri - deci ar putea si micutul Boc sa treaca strada! vor cadea frunzele - ramane Udrea goala! nu mai avem europarlamentari in club de fitze si mall - nu mai avem succesuri! nu ne mai conduce marinarul - in sfarsit nu vom mai pluti in deriva!
Raspunde

IOAN

Acum 13 ani

Turcan sa-si aleaga alt colegiu, in alt judet. Eu din pacate am votat-o dar din familia mea a pierdut 3 voturi. In scara noastra nu cred ca mai este cineva care mai voteaza PD. Le luam portocalele si aruncam cu ele in ei.
Raspunde

IOAN

Acum 13 ani

MAINE LA SEDIUL PDL SE DA DE BAUT SI DE MANCAT. PARASTASUL CRIZEI. MENIU SUC DE PORTOCALE ZDROBITE LICHIOR DE PORTOCALE MACINATE RACHIU DE PORTOCALE FERMENTATE CIORBA DE PORTOCALE POTROCITE FRIPTURA DE PORTOCALE DESAMBURATE PIURE DE PORTOCALE SALATA DE PORTOCALE MURATE RATA PE PORTOCALE TORT DE PORTOCALE INGHETATA DE PORTOCALE CAFEA CU PORTOCALE ATMOSFERA INTRETINUTA DE FORMATIA ALA BALA SERVIRE ASIGURATA DE PORTURCAN SPONSORI PORTOCALA OIL PENTRU BUGETARI ASIGURAM 25% DIN MENIU SUPLIMENTAR PENTRU PROFESORI COMPENSAM CRESTEREA DIN 2008 CU O PORTOCALA
Raspunde

Victor

Acum 13 ani

Incercati, atunci cand votati, ca macar alesii vostri sa fie sibieni, doarece in cazul acesta s-ar putea cat de cat sa le mai pese. Nici acum nu inteleg de ce candideaza Turcan aici, unde totusi iti trebe cateva TIR-uri bune de portocale ca sa castigi, in timp ce la Botosani cu o roaba ai rezolva problema. Sper sa plece de unde a venit, dar si sibienilor sa le vina mintea la cap si sa voteze pt ei nu pt altii. Sper ca USL sa ofere niste alternative bune pentru colegiile sibiene.
Raspunde

Ion

Acum 13 ani

scurt- Ponta e un mare dobitoc.
Raspunde

@ 28

Acum 13 ani

Chiar ma gandeam cand o sa apareti ?! Cate portocale ai la bord ?
Raspunde

alexandru

Acum 13 ani

oare cu ce va pacaleste chioaru` si piticu` ???? cum dracu sa votezi asemenea specimene ???? votati doar romani ... si votati doar sibieni, doar asa avem o sansa sa se faca ceva in orasul asta.
Raspunde

Valeria

Acum 13 ani

Victor Ponta ar trebui sa isi pastreze sfaturile pentru Severin, ca ne-a facut pe toti de rusine in UE. Si sa-l convinga sa place din parlamentul European! Si sa o lase in pace pe Raluca Turcan ca spre deosebire de el ea a mai facut cateceva pentru sibieni.
Raspunde

a

Acum 13 ani

adevarul e ca ponta stie cel mai bine cum sa conduca un partid care prin reprezentanta face de ras romania la bruxelles...daciana nu are poseta?? unde isi tine lucrurile in mana???ariton macar stie ce sa spuna cand vorbeste nu abereaza ca ponta...
Raspunde

geo

Acum 13 ani

Ne-am convins ce solutii are dl Pontta pentru sibieni si romani, atacuri ieftine la adresa pdl-ului si bineintele lupta pt castigarea capitalului electoral, insa pe baloane de sapun. In rest, nimic, gol, zero barat. Nicio viziune, nicio solutie! Doar atacuri! Din ceea ce rezulta a cheltuit benzina pana la Sibiu, luata pe banii nostri, doar ca sa il linguseasca pe Johannis, care probabil va fi mai destept si nu le va mai cadea in capcana, si sa ii atace pe cei din PDL. Nu a gasit nimic mai bun decat sa se lege de poseta d-nei Turcan, (ce degradant), dar nu s-a impiedicat de imensa gafa a lui Severin, si de miile de euro ale acestuia facute din \"Lobby\". Mai bine ar sfatui-o pe Daciana, colega cu dl Severin la PE sa il convinga pe acesta sa plece de acolo, sa inceteze sa ne mai faca de ras.
Raspunde

Anail

Acum 13 ani

Caracteristica principala este supericialitatea, dar nici nu ma mira acest fapt din moment ce sunteti condusi de un Pueril ca si Ponta care nu e capabil decat de atacuri ieftine in loc sa vina cu cel putin o solutie...... Oricum o sa piara din cauza propriilor actiuni,.... CA SI ALTE DATI :)))) si asa, ca un ajutor pentru multi dintre voi....\"PUERÍL ~ă (~i, ~e) 1) Care ține de copii; copilăresc; infantil. 2) Care este lipsit de seriozitate; naiv; infantil; copilăros. \"
Raspunde

mihaela

Acum 13 ani

Ponta s-a intalnit cu Johannis degeaba, cand a vazut el ca, pe acesta din urma nu-l intereseaza sustinerea USL-ului, mai exact marul lor otravit, in traducere (te sutinem la Primarie dar vrem sa te batem la CJ), n-a stiu ce sa declare. S-a gandit cu neuronul lui super inteligent si a dat si el un mesaj despre posetutze, asa ca la cancan, ca de, ce era sa mai zica? cu ce solutii vine PSD-ul pentru Roamnia? care solutii? Doar atacuri super ieftine la adresa pdl-ului. Dl Ponta e o mare dezamagire! si cica vrea sa fii premier, cu astfel de mesaje nu poate decat sa concureze la pagina despre divortul columbenilor si a lui pepe cu zavaranu.
Raspunde

Jollie

Acum 13 ani

v-ati trezit inteligenti in dimineata asta micutilor psd-sti /:)))))) atacuri la persoana- ne-am obisnuit, ca la altceva nu va duce patana aia :)) ia spune-ti ..v-a dat d-lul Cindrea de o pizza..sa \"latrati \"asa ?:)))) rusinica...
Raspunde

ptr. jollie

Acum 13 ani

Mai traiesti rama pdl-ista??????? Vrei si tu niste pizza? hahahaha
Raspunde

Anton

Acum 13 ani

Ai dracu psd-isti, nu mai ai loc de ei nici pe forum-uri, comenteaza cu noaptea in cap, cred ca nici nu se spala pe fata si trec la butonat. Si asta nu ar fi nimic, dar macar de ar scrie ceva mai inteligent, si intr-un limbaj decent. Dar sunt niste jigodii si numai injuratori si spurcatori scot, se vede ca au o minte gaunoasa.
Raspunde

Felix

Acum 13 ani

Dragii mei pesedei, penelei si pecei: postati si faceti-ma mandru de voi! Traiasca Antenele, traiasca USeLeul, traiasca eu! Va pupa Felix!
Raspunde

:)

Acum 13 ani

micul futilescu
Raspunde

Karageorgevic

Acum 13 ani

Iar vorbeste mikimausul asta? Pai asta in mod normal nu ar trebui sa aiba curajul s-o priveasca macar pe Turcan! Mai e si mitocan!
Raspunde

andra

Acum 13 ani

din cele afirmate de ponta sa inteleg ca e ok ca psd sa nu voteze reforme dar nu e ok ca raluca turcan sa nu voteze la motiune.... fff tare logica lui ponta...ma asteptam la ceva mai inteligent din partea lui insa observ ca face politica de gherila si la sibiu nu prinde astfel de politica de incepator...stie el johannis ce stie de nu face alianta cu ei.
Raspunde

coana amy

Acum 13 ani

cindrea e negru de fum sfarsitul e pe el
Raspunde

Anti_prostie

Acum 13 ani

Dupa ce voi nu ati vandut tara(ati furat-o)acum cautati tapi ispasitori.rusine sa va fie la toti cu cucuveaua in frunte.
Raspunde

JOLIE....VALERIA....GEO......si alte potaii

Acum 13 ani

a venit primanara....timpul imultirii potailor portocaliii.....LA ANUL VA CASTRAM....sa muriti bine!!!
Raspunde

pt otreapa cu IP 188.24.252.25

Acum 13 ani

poti sa le-o analizezi gustativ, altminteri avem de-a face cu un discu.rs laxativ al lui ponta, cu efecte diuretice. pofta mare, otreapo!
Raspunde

VOTAM CINDREA

Acum 13 ani

ma facut mama idiot ca tata era beat cui tot timpu. cred ca de aia votez io asa.
Raspunde

UN SIBIAN

Acum 13 ani

raluca a stat cu capul sus la antena 3 fara sa i se reproseze nimic desi primea ciutacu 5 mesaje pe minut pe tel pe cand cindrea vostru chiar trebuie sa recunoasteti ca a fost penibil rau cand a fost la nasul. Eu refuz sa fiu reprezentat de un mutalau care habar nare daca nu citeste un biletel de pe la careva....si chiar nu ma puteti contrazice aici...eu zic ca psd poate mai bine la sb...pana atunci bafta turcan...bafta ariton
Raspunde

Felix

Acum 13 ani

Bravo uselistii mei! Cu gramatica sunteti praf, dar harnici la postari! Asa vom conduce tara asta din 2012 prin commenturi pe Turnul Sfatului! Traiasca alianta lui Felix!
Raspunde

mephisto

Acum 13 ani

Toata lumea e proasta,doar VP e cu o circumvolutiune in plus,care-i slujeste la pizma strigata in gura mare si misoginism pe fata.
Raspunde

elen@

Acum 13 ani

D-le Ponta ,stiam ca barbatii sunt misogini dar credeam ca din putin respect pentru femei ,d-ta nu esti .Se pare ca m-am inselat ;dar trecand peste asta si ca un om politic cum sunteti ,eu cred ca ar trebui sa faceti politica doar ,nu si remarci tampite legate de colegii pe care ii aveti in acest sector ,fie ele de sex feminin sau nu sau nu.Desi credeam ca aveti charisma ,se pare ca tocmai ati ramas fara ,daca nbu de tot, cel putin atunci cand ati facut afirmatiile astea si in calitate de femeie pur si simplu ,sunte dezamagita .Poate ar fi timpul sa realizati ca in prezent,exista egalitate intre sexe ,si ca oricand o femeie poate fi un lider mai bun decat ar putea fi un barbat ....pentru ca pana la urma vad ca despre asta e vorba.
Raspunde

VARLAAM

Acum 13 ani

D-le Ponta mata esti doar o marioneta a lui Vantu, iar Cindrea nu va iesi presendinte CJ.Tot PDL- UL VA FI LA PUTERE.D-na Raluca Turcan a facut ceva pentru sibieni in schimb ceilalti nimic.
Raspunde

ce a facut raluca turcan

Acum 13 ani

s-a solit la Moscova....comunistii portocalii ....cele mai bune potaii....ramane cum am stabilit ....LA ANUL VA CASTRAM....sa muriti bine!!!
Raspunde

ce a facut raluca turcan

Acum 13 ani

s-a scolit la Moscova....comunistii portocalii ....cele mai bune potaii....ramane cum am stabilit ....LA ANUL VA CASTRAM....sa muriti bine!!!
Raspunde

IOAN @ VARLAAM & elen@

Acum 13 ani

Sunte-ti doi postaci ai pedeleului ce manjesc tot ce atind si care lauda tot ce nu merita. MAI E PUTIN SI ROMANII VOR ARUNCA LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI ACEST REGIM MAFIOT CARE FURA TOT CE POATE INDATORAND PANA SI COPII DE AZI. RUSINE.... RUSINE DE 3 ORI... RUSINE
Raspunde

tot acelasi sibian

Acum 13 ani

cat timp vin banii in ardeal...si cannd zici ardeal te referi mai ales cj si sibiu nu e bine...dar psd-ul cand ii trimite pe toti in moldova e mai bine ptr noi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus