Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Calota si Seals la All Star Game

Doi jucători din lotul echipei CSU Sibiu au fost selecționați să participe în cel mai important meci al anului, All Star Game, ce se va desfășura săptămâna viitoare la Sibiu. Cei 14 jucători ai fiecărei echipe, a Nordului și a Sudului, de fani, presa sportivă și de specialiștii din cadrul Federației Române de Baschet. Votul fanilor și opțiunea presei de specialitate au reprezentat câte 30% din voturi, opinia specialiștilor federației constând în 40 de procente. U Mobitelco Cluj și BC Mureș au dat cei mai mulți jucători pentru selecționata Nordului, câte 3, Dykes, Krstanovic și Silvășan pentru Cluj și Cooley, Căpușan și Forte pentru Mureș urmate de Sibiu cu doi jucători, Calotă și Seals, Mediaș cu doi, Nicoară și Drăgușin, Timișoara, Poli Iași, CSM Oradea și Miercurea Ciuc urmând să trimită câte un jucător la All Star, Andrei Dragoș Mihai, Leroy Dawson, Mitchell Lamar și Yamene Coleman. Antrenorii echipei vor fi Cristi Achim, antrenorul Oradei și Marcel Țenter, antrenorul echipei din Cluj. Cele două rezerve ale echipei Nordului sunt Earl Brown (CSU Sibiu) și Dan Păltinișanu (BC Timișoara) Cea mai importantă contribuție la selecționata Sudului o are Steaua București, cu cinci jucători selecționați: Virgil Stănescu, Darryl Jackson, Andrei Mandache, Virgil Căruțașu și Hristo Nikolov. Steaua e urmată de Ploiești, care trimite trei jucători la All Star, pe Burlacu, Adi Tudor și Levi Szijarto. Lotul este completat de Miljan Medvedj de la CS Otopeni, Donte Gennie BC Putești, Louis Darby Energia Rovinari, Mario Bennet CSM București, Kenneth Simms SCM Craiova și Octavian Boian CSU Brașov. Echipa va fi antrenată de Vladimir Arnautovic, CSU Ploiești și Tudor Costescu, BC Piteși. Rezervele selecționatei Sudului vor fi Cortney Scott - CS Otopeni și Adrian Guțoaia CSU Ploiești. All Star Game-ul va fi deschis de un meci între fostele glorii ale CSU Atlassib Sibiu și Old Star Romania. Beny Pelger, cel mai emblematic jucător al CSU Sibiu în ultimii 15 ani și-a anunțat prezența în echipa CSU. All Star Game va avea loc în 9 aprilie, de la ora 17.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus