Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Cadrele medicale de la Cisnadie vor fi angajate la Spitalul Clinic Judetean

 

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunţat că acceptă repartizarea celor 23 de angajaţi de la unitatea medicală din Cisnădie, care urmează să fie transformată în azil de bătrâni. Managerul Spitalului, Adrian Şanta a declarat că decizia a fost amânată până ieri, când Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu a suplimentat suma pentru cheltuielile de personal. Suplimentarea a fost aprobată doar pentru următoarele două luni. Dacă din luna iulie CJAS nu mai acordă bani în plus pentru cheltuielile de personal, spitalul va trebui să găsească o soluţie pentru acoperirea salariilor.
„Noi avem în acest moment un deficit de personal de 200 de locuri. Dar nu pot face angajări pentru că multe posturi sunt blocate şi nu sunt nici bani pentru angajări. Deci ajutorul de la CJAS ne permite să angajăm personal care nouă ne este foarte necesar. Am făcut deja o schemă cu secţiile pe care vor fi distribuiţi şi anume pe Medicină Internă, Cardiologie, Radiologie, Urologie şi Chirurgie”, a declarat Adrian Şanta, managerul Spitalului Clinic Judetean Sibiu.
Cu un buget mai mic decât cel de anul trecut, conducerea spitalului primeşte noii angajaţi, în condiţiile unei suplimentări de 56.000 de lei pe lună asigurată de CJAS. De la Cisnădie sunt redistribuiţi laSsibiu doi medici - unul specialist şi unul rezident, 15 asistente şi șase infirmieri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

diogene

Acum 12 ani

Rumanii din Minister vor sa transforme si Spitalul Clinic Judeţean Sibiu in camin. E \'misto\' sau nu ?
Raspunde

css

Acum 12 ani

E subtil: angajam personal, apoi constatam ca avem prea mult si il reducem, apoi reducem internarile, ca sunt prea multi bolnavi care nu vor sa moara si apoi reducem din nou din personal si apoi din pacienti si apoi din eprsonal... HAPPY END!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus