Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Gant despre cazul Severin: Iti vine sa versi

Deputatul Ovidiu Ganț a comentat astăzi posibilitatea apariției Legii Lobby-ului în România și cazul europarlamentarului Adrian Severin. Dacă despre lobby, Ganț spune că nu suntem chiar pregătiți, despre cazul europarlamentarului dispus să facă lobby companiilor în Parlamentul European, în schimbul banilor, acesta a fost mult mai virulent. "Important este dacă faci o chestie de genul acesta, ți-o asumi, este penibil să vii să spui că ai reprezentat un pericol pentru liderul grupului din care făceai parte și în urma unei mașinațiuni a  acestuia, ai fost exclus din grupul parlamentar. Deci la asemenea declarații îți vine să verși. Scuzați termenul, vă rog. Adică tu ești cel în cauză, iar apoi spui că vroia să te dea afară. Păi dacă vroia să te dea afară, te dădea afară și fără asta. Este absolut inacceptabil și așa cum spuneam, acest scandal face rău României".
Ganț a fost euroobservator și europarlamentar până în 2008, iar acum este deputat în Parlamentul României din partea minorității germane. "Legea Lobby-ului în sine nu este rea, dacă reglementează anumite aspecte, dar prolema la noi este de altă natură, nu e de lipsă a legislației, ci de felul în în care ți-o asumi", a mai declarat Ganț. 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

ioio

Acum 10 ani

Cine tehnoredacteaza articolele este un dezastru
Raspunde

JOS cu JOHANNIS!!!

Acum 10 ani

sincer, mie numai cand te vad imi vine sa vars. Altceva nu sti sa faci decat sa votezi cu puterea pentru TAIERI si DESFIINTARI!
Raspunde

gura campului!

Acum 10 ani

gantule!!de ce!! n-ai vomitat cand anastase!! fura in parlament numarul de voturi ! cinstitule!
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

si cand te vedem pe tine Gant ne vine sa varsam...ne gandim la cum sustii prin vot PDL-ul...nu vorbi de altul (si nu-i tin patrea excrocului de Severin) pana nu esti tu curat...
Raspunde

cadrilater

Acum 10 ani

problema lui Severin este ca prin comportamentul sau execrabil in timpul actiunii de corupere si dupa aceea, face de rusine tara mai mult decat au facut-o Mailat si alti compatrioti colorati laolalta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus