Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Greselile BMW la Sibiu

Au sărit ca mușcați maldăre de comentatori legat de evenimentul BMW de la Sibiu de acum câteva zile. Și, evident, lătratul lor a fost îndreptat către primarul Sibiului, beneficiar al unei limuzine BMW, oferită temporar din partea dealerului din România, într-o campanie prin acesta care încearcă să facă imagine bună mașinilor lor.

Însă primarul nu a făcut nicio greșeală. A primit o cerere din partea unei companii respectabile în lume (oricât se marșează în România pe asocierea cocalarilor cu brandul bavarez), iar comisiile de specialitate au analizat-o și, apoi, au aprobat-o. Să fim serioși, bulevardul Coposu a mai fost închis în weekend și cu alte evenimente: Red Bull Romaniacs, Festivalul Internațional de Teatru etc. Deci nu aceasta este noutatea. Și nici faptul că Primăria a anunțat, doar, că bulevardul se închide. Fără să pronunțe numele companiei, că doar nu îi face reclamă.

Noutățile de aici apar, însă. Dintr-o greu de explicat eroare, cei de la BMW nu au comunicat public nimic. Absolut nimic. Probabil au considerat că fiind un eveniment cu circuit închis, la care se participa doar pe bază de invitații, nici nu e nevoie. Mare greșeală, însă. Tăcerea a dat loc la tot felul de speculații. Necunoașterea a lăsat loc scenariilor și inepțiilor. În fața cărora, acum, degeaba mai vii cu argumente de genul: au fost plătiți 30.000 de euro bugetului local. Au fost oferite sponsorizări de 5.000 de euro unor elevi sibieni. Foarte frumoase inițiative, dar cine le știe?

Greșeala de comunicare a celor de la BMW a făcut ca în loc de un eveniment respectabil, sibienii să perceapă exact contrariul. Pentru că sibienilor nu li s-a explicat faptul că o astfel de campanie BMW a purtat-o doar în capitalele Europei, cu excepția Sibiului. Nu au știut nici că sutele de invitați sunt oameni fini, care au lăsat ceva bani în hotelurile și restaurantele Sibiului. Plus restul plusuri. Au tăcut şi rău au făcut, cel puţin prin prisma impactului asupra sibienilor de rând. Oameni care nu intră, e adevărat, în targetul lor. Dar care fac parte din electoratul pe care se bazează primarul Sibiului, căruia, sincer, nu prea cred că i-au convenit greşelile celor de la BMW.

 

L.E.: Despre ce s-a întâmplat la BMW xDrive a scris, în calitate de participant, și Călin Turcu. Puteți citi cele patru articole aici, aici, aici și aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

bubeanu

Acum 12 ani

mai boule, problema e ca au inchis bulevardul 3 zile pentru niste dobitoci ca voi si pentru niste spagi, au luat si tu acolo 2-3 sute ca sa scri porcaria asta
Raspunde

deleanu - jeg

Acum 12 ani

bai arici cu parul lung, aia de la red bull romaniacs fac spectacol pentru oras, la show-ul ala toata lumea poate sa mearga si intotdeauna a iesit bine, dar un CRETIN ca tine nu vede diferenta, aici totul era top secret pe baza de invitatie sa vedem niste snobi! GAZETAR OPORTUNIST
Raspunde

dan

Acum 12 ani

Aceasta fituica este ziarul Primariei Sibiu, Iohannis ii tine in spate pe parazitii astia pe banii contribuabililor sibieni.
Raspunde

Bogdan Craciun

Acum 12 ani

Acest asa-zis eveniment a cauzat multe neplaceri soferilor si pietonilor, care au fost nevoiti sa ocoleasca sau au fost luati peste picior daca au vrut sa afle ce se intampla acolo. A fost o mare bataie de joc la adresa sibienilor. Si, daca tot a fost un eveniment \"cu circuit închis, la care se participa doar pe bază de invitații\", cum spui tu, atunci de ce l-au facut in mijlocul orasului? Sa-l fi facut naibii intr-un loc unde sa nu incurce circulatia. Alte evenimente care s-au desfasurat in acel loc macar au fost spectaculoase si de interes, cum a fost RedBull RoManiacs. Si inca ceva: ce-i cu formularea aceea, \"Oameni fini\" ? Adica cum?
Raspunde

ce porcarie

Acum 12 ani

degeaba speri popandaule sa primesti si tu un bmw pentru reclama ca nu primesti
Raspunde

Remus

Acum 12 ani

Ce frustrati sunteti. Doamne fereste ! Asa popor asa soarta ! Fac pariu ca in conditii normale niciunul dintre voi nu ar fi mers in weekendul acela pe Bdul Coposu ... Un articol bun si obiectiv. Evident dupa propozitia asta comentatorii vor face legaturile necesare si isi vor da seama ca eu de fapt sunt verisor primar cu Traian Deleanu, lucrez la primarie si da, am primit si eu bani de la BMW ca sa scriu asta. Va meritati mediocritatea ...
Raspunde

mephisto

Acum 12 ani

Sa nu-mi povestiti ca Klaus Wowereit a inchis artera principala a Berlinului,sau ca Michael Haupl a lasat vienezii fara untere donaustrasse vreo 3 zile.
Raspunde

@ Remus

Acum 12 ani

nu, tu nu lucrezi in primarie si nu ai primit bani de la nemti, tu esti doar un sas idiot si anonim!
Raspunde

@remus

Acum 12 ani

nu tu esti verisorul care se uita la poze cu bmw-uri si se masturbeaza
Raspunde

Remus

Acum 12 ani

:))) da, sunt foarte multi sasi cu numele de Remus :)))))) In munchen e plin. Nici nu mai e voie sa iti botezi copilul asa. Cat despre raspunsul urmator, nu ma cobor la nivelul asta cu discutia asa ca am sa ignor ... In alta ordine de idei, asa tara asa popor ...
Raspunde

Iohana

Acum 12 ani

Ba Remus, daca semnez asa aici este musai sa ma si cheme asa?
Raspunde

Remus

Acum 12 ani

Nu, dar as fi semnat Hans :))))
Raspunde

XYZ

Acum 12 ani

...vaiiii ce tare e acest Remus!!! lucreaza in Primariiieee(adica freaca menta!!)...wauuuuu.....! Pai ...ca sa intri in Primarie...ai dat tu mai intai bani sau parintii tai au facut vreun schimb de favor cu cine trebuia...sa mai incalzeasca unul scaunele din Primarie!!!! hahaha.....oricum tu esti tare de tot!!!sa fii convins!
Raspunde

xyz

Acum 12 ani

Deleneeeeeeeeeeeeee.....ai cam chiulit de la orele de gramatica...si e cam grav ca cica esti jurnalist! sau ziarist? ...sunt sinonime sau antonime....sau paronime?....mai uitat-te Delene peste gramatica ca ai carente grave!!!
Raspunde

Remus

Acum 12 ani

Stai jos 4. Din tot ce am scris tu ai dedus ca lucrez la primarie. :)) Jizz !!! Repet : asa tara, asa popor.
Raspunde

xyz

Acum 12 ani

Mai \"Remus\"ce tare esti!!!! Esti extraordinar, nemaipomenit...! daca nu lucrezi in Primarie esti oricum o persoana care aproba ANOMALIILE facute de Primarie...si asta ori dintr-un interes personal ..ori din mediocritate ....Intr-adevar...asa popor...asa tara!
Raspunde

ioio

Acum 12 ani

Si ce ma-ta de legatura ai tu cu BMW de iti pui tu poza in articol? Inaptule ! Daca vreau sa vad caricaturi ma uit pe google !
Raspunde

x

Acum 12 ani

noi ne vom putea compara cu berlin si viena cand va face plopu micsunele...acum e drept ca marea masa vede cu ochi critic acest eveniment pt ca este adresat unei paturi faorte subtiri din tara asta saraca....ce e mai trist este si ca patura asta subtire cu bani este reprezentata de inteleptuali de marca cu 4 clase si atunci rezulta o anumita frustrare. asta este...a fost si gata. deleanu nu are nici o vina ca si a pus poza in editorialul lui...pt cei ce inteleg conceptul. ca solutie optimala: bulevardul trebuia inchis doar vineri seara (probleme in trafic au fost doar vineri de la amiaza. restul n a mai reprezentat o problema n trafic. P.S eu sunt verisor de a 2 a cu deleanu si am contract cu primaria :)))
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

plin de frustrati care nu au nimic cu acest oras in afara de a scuipa si a manca seminte.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus