Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Cum alearga Scarlett Johansson cu Sean Penn? Cu burta la inaintare!

Actorii Scarlett Johansson şi Sean Penn, care au recunoscut de curând că au o relaţie, au fost surprinşi alergând împreună în Malibu.

Johansson şi Penn au fost fotografiaţi weekend-ul trecut în timp ce alergau, alături de Owen Wilson, în Malibu, scrie celebrity-gossip.net.

Puţin surprinzător este aspectul lui Scarlet Johansson. Actriţa, care purta colanţi şi un maieu mulat pe corp, a lăsat să se vadă o burtică destul de proeminentă.

Scarlett Johansson şi Sean Penn şi-au oficializat relaţia, cei doi actori americani prezentându-se împreună la căsătoria colegei lor de breaslă Reese Witherspoon.

Sean Penn, în vârstă de 50 de ani, şi Scarlett Johansson, în vârstă de 26 de ani, au fost văzuţi pentru prima oară împreună la începutul acestui an, la o petrecere organizată la Los Angeles după proiecţia filmului "Lebăda neagră/ Black Swan". Cei doi actori au fost fotografiaţi din nou împreună în public, la câteva zile după, când luau masa în oraş. La începutul lunii martie, Johansson şi Penn au fost văzuţi din nou împreună, când şi-au acordat o zi de vacanţă în Mexic .

În 2010, ambii actori s-au despărţit de partenerii lor de viaţă. Astfel, Johansson şi Ryan Reynolds, în vârstă de 34 de ani, s-au despărţit în decembrie, după doi ani de căsătorie. În august 2009, Robin Wright, în vârstă de 44 de ani, a înaintat divorţul, după 13 ani de căsătorie cu Sean Penn. Divorţul lor a fost pronunţat în iulie 2010.

Imagine: www.celebrity-gossip.net

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus