Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Actorul american Sean Penn a părăsit Ucraina pe jos, alături de mii de refugiați

Actorul american Sean Penn a părăsit Ucraina pe jos, alături de mii de refugiați

La câteva zile după ce actorul american Sean Penn a vizitat Ucraina pentru a filma un documentar despre invazia rusească, acesta s-a alăturat miilor de refugiați care au părăsit țara pe jos.  

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani a postat luni o fotografie pe twitter în care se vede că starul american merge pe marginea șoselei, purtând un rucsac și o valiză. "Eu, împreună cu doi colegi, am mers mile întregi spre granița cu Polonia, după ce am abandonat mașina", scrie acesta pe twitter. "Aproape toate mașinile din această fotografie sunt pline de femei și copii, cei mai mulți fără bagaje". Actorul nu a explicat de ce au fost nevoiți să abandoneze mașina.

Un purtător de cuvânt al actorului a declarat pentru Reuters că Sean Penn a părăsit în siguranță Ucraina. 

Citește și Sean Penn vizitează Ucraina. Actorul și regizorul de film american s-a întâlnit cu președintele Zelenski

Câștigător de cinci ori al premiului Oscar pentru cel mai bun actor, Sean Penn, s-a aflat la Kiev, pentru a filma un documentar despre invazia Rusiei în această țară.

Citește și ZIUA 7. Tot mai multe trupe în jurul principalelor orașe din Ucraina. Kiev-ul nu a fost atacat pe timpul nopțiiâ

foto Twitter/Sean Penn

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 700

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus