Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Sustine
Turnul Sfatului!

Suntem o publicație locală din județul Sibiu, cu o vechime de peste 10 ani, deținută de jurnaliști.

Această campanie de donații a fost inițiată pentru a ne susține independența, transparența și calitatea actului jurnalistic, iar toate fondurile strânse se vor folosi exclusiv pentru a acoperi costurile de funcționare ale redacției Turnul Sfatului.

Mulțumim!

Sprijină Turnul Sfatului! Fii alături de presa locală!

Turnul Sfatului este o publicație locală din județul Sibiu, având o vechime de peste 10 ani și care este deținută de jurnaliști. Pe cei mai mulți dintre noi ne vedeți semnând articolele. Am inițiat această campanie de donații pentru a ne susține independența, transparența și calitatea actului jurnalistic. Cu alte cuvinte, simplu spus: noi ne plătim salariile din ceea ce câștigăm din publicitatea on-line. Iar cum piața de publicitate on-line este aproape inexistentă din cauza contextului național și internațional, sumele astfel colectate de noi sunt insuficiente pentru a asigura cheltuielile de funcționare ale unei redacții (salarii, contribuții la stat, costuri administrative, costuri de întreținere și găzduire a site-ului și așa mai departe). Tocmai de aceea, acoperim aceste cheltuieli și din proiecte independente, care evident ne consumă din timpul dedicat muncii de jurnalist. Ne-ar plăcea să fim dedicați 100% acestui proiect, pentru a scrie mai mult și mai bine. Ne propunem acest lucru și ne puteți ajuta în acest demers, sprijinindu-ne prin donații. Orice contribuție din partea voastră va fi un motiv în plus de a continua și de a căuta sprijin pentru a menține o publicație locală deschisă tuturor. Toate fondurile strânse se vor folosi exclusiv pentru a acoperi costurile de funcționare ale redacției Turnul Sfatului.  

Sprijină Turnul Sfatului!

O altă formă de a ne spriji este prin redirecționarea 3,5% din impozitul pe venit! Găsește aici formularul 230! Data limită de depunere: 25 mai 2020 Formularul se poate trimite prin poștă, se poate depunde la ANAF sau se poate completa și transmite online. Datele noastre sunt: Asociația De Bun Gust RO 32545200 Str. Islazului, nr. 31, ap. 4, cod 557260 Echipa Turnul Sfatului îți mulțumește pentru sprijin!

Sus