Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Basescu, dimineata: "Il sustin pe Boc!". La pranz: "Nu invocati sprijinul meu!"

Președintele Traian Băsescu a vorbit astăzi de dimineață despre competiția internă din cadrul PD-L, a confirmat că îl sprijină pe Emil Boc, iar la prânz a trimis un comunicat de presă prin care le cere celor doi să nu mai pomenească nimic de sprijinul de care s-ar bucura la președinție din partea sa. "Președintele României, Traian Băsescu, reia apelul către competitorii care și-au anunțat candidatura la conducerea Partidului Democrat Liberal, precum și către susținătorii acestora, să nu mai invoce sprijinul șefului statului în cadrul campaniei interne. În caz contrar, o reacție a președintelui este inevitabilă", a declarat purtătorul de cuvânt al Președintiei, consilierul prezidential Valeriu Turcan, citat de Mediafax.
Apelul vine la câteva ore după ce însuși președintele a vorbit nonșalant despre competiția din cadrul PD-L: "Nu mi-am schimbat opșiunea și nu am motive să-mi schimb partenerul pe care îl am din 2004, Emil Boc", a răspuns președintele la întrebarea: pe cine va susține la șefia partidului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus