Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

O groapa sapa pe alta

Se plombează. Se plombează cu aplomb. Doar că se întâmplă ca o plombare cu aplomb să strice mai mult decât să repare. Calea Poplăcii este paradisul mecanicilor auto. Ei nu ar călca pe colo cu mașina, dar cu siguranță și-ar trimite prin zonă clienții. Asfaltul “groapă lângă groapă” a intrat pe mâna celor de la drumuri și a fost plomat. Doar că s-a lucrat pompieristic, iar o minunată spărtură în asfalt a fost reparată în așa fel, încât încurcă. Au lăsat lângă groapa reparată un dâmb de asfalt peste care nu ar putea trece nici un “SUV”. “Au venit, au lucrat și mai mult au încurcat. În loc să repare ridicătura asta de asfalt au turnat bitum în groapa de lângă. Asta nu e reparație, e bătaie de joc”, spune preotul Dumitru Luca de la Biserica Sf. Ioan Botezătorul de pe Calea Poplăcii. Întrebat dacă sunt probleme cu plombările de pe străzile din Sibiu, primarul Klaus Johannis se declară mulțumit. “Este în regulă. Au fost întrziate destul de mult întrziate plombările din cauza vremii, dar această acțiune o să se încheie repede”, spune Johannis. De la începutul anului și până acum, străzile Sibiului au fost sparte pentru reparații la rețele de utilități de 582 de ori. Cele mai multe intervenţii le-a avut SC E.On GAZ care, de la începutul anului şi până în prezent, a efectuat 303 intervenţii. SC Apă Canal a intervenit de 215 ori până la aceeaşi dată, iar Electrica a intervenit în 34 de locaţii. Avizele solicitate de persoane private au fost în număr de 30. Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local de anul trecut, refacerea carosabilului spart în urma intervențiilor la rețele este apanajul exclusiv al SC Drumuri și Prestări Construcții (DPC). De la începutul anului şi până în prezent DPC a finalizat un număr de 209 astfel de refaceri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus