Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Pasionat de raliuri

Fost în PSD Sibiu, apoi în PSD Ilfov, iar acum membru de vază al PC Sibiu, Cristian Marinescu este pasionat, pe lângă fotoliul de primar al Sibiului, și de motoare. Mașini și motoare. Marinescu a fost văzut la sesiunea de antrenamente care a avut loc la Păltiniș, cu cateva zile în urmă. Până să “prindă” primăria, Marinescu își vede liniștit de campania sa pre-electorală și de raliuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 536

Comentarii

6 comentarii

sibianul

Acum 12 ani

a zburat din floare/partid in floare/partid, ca albina. Asta nu iasa nici peste 100 de ani primar!!!
Raspunde

Andrei

Acum 12 ani

Sa fi nebun sa-l votezi pe asta=))
Raspunde

ULOS

Acum 12 ani

Asta nici masina nu si-o conduce singur, dar pasionat de raliuri. Mai lasati vrajeala.
Raspunde

xx

Acum 12 ani

Membru de \"vaza\" :)) poate varza :)
Raspunde

mihai

Acum 12 ani

Dupa nume este sudist, asa ca ai spus totul.
Raspunde

nu-i sudist

Acum 12 ani

bunici din partea mamei sibieni bunici din partea tatalui moreni spuneti voi rasa.El nascut crescut invatat cu doua facultati la sibiu Caracter ? Au parintii firma ATLANTA in Sibiu.El impins mereu de tatsu si bunica sa acceada sus sa fie cineva nu poate nu are nume nu are sustinere trebuia prima data sa profeseze medicina sa-u economia si dupa aceia sus spre primarie de ajuns nu va ajunge nimic niciodata se agata de nume politice sus puse ptr sustinere dar cei de sus sint numai sugaci al storc de bani dupa care pas la alti si prosti pierd Si-au pierdut prieteni si pe toti cei cumsecade din sibiu ce l-au ajutat sub o forma s-au alta in timp
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus