Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Fostul ministru Botis, recomandat de subalterni pentru Consiliul de administratie al Aeroportului Sibiu

 

Solicitat de Consiliul Județean Sibiu să nominalizeze o persoană din partea Ministerului muncii pentru a face parte din Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu, fostul ministru Ioan Botiș i-a pasat responsabilitatea desemnării acestei persoane lui Valentin Mocanu, secretar de stat în ministerul amintit. După o lună și jumătate de la solicitarea CJ Sibiu, pe 15 februarie, Mocanu și-a propus șeful, adică pe Ioan – Nelu Botiș, să facă parte din CA al Aeroportului Internațional Sibiu. ”Vă comunicăm faptul că persoana nominalizată ca rerepzentant al Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale în Consiliul de Administrație al R.A. Aeroportul Internațional Sibiu este domnul ministru Ioan – Nelu Botiș”, semnează, scurt, în adresa sa Valetin Mocanu.
Obligat să demisioneze în urma unui scandal, Ioan Botiș nu a mai apucat să fie numit prin hotărâre de Consiliu Județean în conducerea aeroportului sibian. În locul lui Botiș, CJ Sibiu așteaptă nominalizarea unei alte persoane din partea Ministerului Muncii.
 
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

liu

Acum 12 ani

o sa vina altul ca el
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus