Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cindrea ameninta: Vom dezvalui sapte mizerii pedeliste!

Președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, a declarat astăzi că social-democrații vor începe curățenia. Și nu numai cea din Pădurea Dumbrava, ci și cea din politică. Cindrea a amenințat că “șapte mizerii portocalii vor fi dezvăluite cu nume, prenume și fapte”. Nu este primul anunț de acest fel între liderii PSD și cei PD sau PD-L. Ultimul schimb de replici de acest gen s-a consumat înaintea alegerilor parlamentare din 2008, când Cindrea amenința directorii direcțiilor deconcentrate numiți de PD-L: „În afara unor pereți portocalii, nu au făcut nimic bun. Au vopsit pereții și acolo unde erau în perfectă stare, numai să cheltuie banii publici. Numai să fie portocalii. Va veni timpul când vor răspunde pentru aceste abuzuri", spunea Cindrea.
Un alt politician de la care sibienii au așteptat dezvăluiri importante a fost Cornel Știrbeț. Acesta a declarat după alegerile din 2004 că se va face curățenie în rândul liderilor social-democrați dn Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

sibianul

Acum 12 ani

sa incepem curatenia portocalie :)
Raspunde

io

Acum 12 ani

propun sa incepem cu TURCAN & ARITON
Raspunde

eu

Acum 12 ani

sunteti nebuni . trebuie inceputa curatenia politica , sa dispara titi ca de 20 ani se schimba intre ei si noi tot asa traim . pai cindrea este de la inceput in politica si la putere si in opozitie si nu am simtit nimic . sa le fie rusine la toti , niste ticalosi.
Raspunde

care curatenie

Acum 12 ani

Nu stiu cum vreti sa faceti curatenie caci aveti oamenii vostri la institutii: La ITM TORok UDMR este aliatul tuturor inclusiv al PSD L a Agentia pentru plati director este Graur fiul fruntasului local PSD SASU La somaj aveti pe fiul PSd-istului HAMBASAN omul vostru adjunct la ITM si exemplele pot continua
Raspunde

un observator

Acum 12 ani

sa facem dezvaluiri despre afacerile psd-iste, total ilegale si sunt multe sa incepem cu MICASASA, afacerea cindrista a prejudiciat comunitatea , aducand-o la disperare continuam CHIRPAR unde tot cindrea acum doi ani a ordonat o licitatie dupa bunul lui plac vom continua
Raspunde

un smecher

Acum 12 ani

curatenie fa la tine acasa si dupa aia sa vii cu astfel de propuneri e vai de capu tau ba, esti dus bine cu bibilica la spitalul de nebuni e locul tau
Raspunde

oPservator

Acum 12 ani

Cele vreo 17 mizerii PSD-iste cand o sa ni le dezvalui ? Sau voi va credeti curati ca lacrima ?!!
Raspunde

directia muncii

Acum 12 ani

de mult timp in psd sibiu, mizeria e la ea acasa, cindrea o pune pe betiva de nevastasa suprefect, apoi o ia consilier, sa scrie toata ziua comentarii , bun job, pe alti carlani ia pus in deconcentrate apropo de ilegalitati, sa ne povesteasca tov. cindrea cum a plecat la mare cu a lui tov. pe banii directiei muncii, cum directorul de atunci, ovidiu sitterlii a luat bilet pe numele lui si la dat sefului sa mearga pe litoral biletele erau pt. familii cu salariu minim pe economie nu pt. parlamentari astia sunt tov. din psd
Raspunde

eu

Acum 12 ani

Tu vorbesti de curatenie???? Huuuuuuuuuuuu!!!!! Nu asa se face politica mai nenea Cindrea. Lasa tineretul la conducere si treci linga Iliescu si Nastase, unde ti-e locu si lasa curateniile caci esti manjit pina peste cap!!
Raspunde

colegiul4

Acum 12 ani

mai forumistilor, mizeriile portocalii nu le vedeti? Cindrea macar a facut un Cod al Muncii BUN, si a venit BOC si l-a schimbat. CINDREA v-a luat din PENSII, SALARII...? Sa mancati CE VOTATI!
Raspunde

pt. 11

Acum 12 ani

cu vocabularu asta vrei presedinte la cj, va dati unii la alti in psd
Raspunde

roco

Acum 12 ani

cindrea ti–ai gatat portocalele luate de soacrata in campanie pe mihai viteazu cand a dat pdl portocale nu a avut nimeni loc de mama lui amalia, a stat de vreo 5–6 ori la rand alti amarati nu au mai apucat o portocala din cauza ei ce rusine
Raspunde

javre portocalii aveti zilele numarate

Acum 12 ani

e.u
Raspunde

JONI SIBIANU

Acum 12 ani

sa vede ca nu a-veti cit de cit putina cultura ,votati fratiilor P.D.L.ca asa ati facut si cu votarea presedintelui lati votat pe tov.BASESCUsi nu vedeti ce va facut cred ca va meritati soarta sa auzim numai de bine din departare va saluta joni
Raspunde

zexe

Acum 12 ani

Am plantat in toamna niste puieti de prosti prin zona Sibiului. Ma bucur, vad ca au rasarit si au si postat comentariile de rigoare aici. Sa vedeti cand o sa creasca intreaga plantatie!
Raspunde

Partizanu

Acum 12 ani

Sa incepem cu Micasasa!!!...ce zici tovarase Cindrea...nu ti-e rusine, mai comunistule!!!! Ne zbatem in praf si noroaie, construim punti peste Tarnava, aruncam banii publici aiurea, nu e in stare primarul pesedist din Micasasa sa faca nimic, doar sa ranjeasca ca o curva tuturor, un incompetent si un parvenit.Voi vorbiti de curatenie comunistilor!!!!!!HUUUUUUOOOOOOOOOOOO!!!!!
Raspunde

alex

Acum 12 ani

Javre pdl-iste, cam asta este gradul vostru de cultura. Sa va dea dumnezeu in oase acum de sfintele pasti cam cat o furat pdl-istii astia. Ariton turcan piteiu bicher si lista poate continua.
Raspunde

elen@

Acum 12 ani

D-le Cindrea ,eu am inteles ca nu prea merge treaba la dvs in partid ,sau ca e asa cum e ,dar afirmatii de genul asta nu stiu cat de mult or sa va ajute; si daca tot nu sunteti in stare sa faceti nimic concret,decat copilarii gen ecologizarea aia de 1 mai,macar nu-i impiedicati pe aia care se straduiesc.Degeaba vreti sa aruncati cu noroi,va i batati cu Apa Rece.
Raspunde

GpP

Acum 12 ani

Cindrea e un mare escroc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus