Vineri,
17.09.2021
Partial Noros
Acum
20°C

Ce mai pazeste Politia locala?

 

Consilierii locali au adoptat o listă cu șase puncte, pe care sunt trecute ”obiectivele de interes local a căror pază va fi asigurată de Serviciul Public Poliție Locală al municipiului Sibiu”. Instituția care, potrivit datelor de pe site-ul propriu, are o organigramă cu 300 de posturi, va avea de păzit șase obiective. Primele două sunt sediile primăriei, cel din Piața Mare, respectiv Piața Mică. Polițiștii locali (comunitari până pe 31 decembrie anul trecut) vor mai avea de păzit și depozitul din Pădurea Dumbrava, unde înainte de începerea crizei, Primăria intenționa ridicarea unui parc de distracții.
Grădina Zoologică și Serele Primăriei (situate pe Calea Gușteriței) sunt, de asemenea, obiective de interes local pe care le vor păzi reprezentanții Poliției locale. În fine, ultimul obiectiv pentru aceștia este adăpostul pentru câini fără stăpân situat pe Dealul Gușteriței.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

klaus ionescu

Acum 10 ani

Si casa stapanuli Johannis nu o mai pazesc sau este obiectiv secret?
Raspunde

claus sasescu

Acum 10 ani

stau gramada in fata la primarie in loc sa patruleze
Raspunde

Adrian

Acum 10 ani

Total inutili! 300 de posturi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus