Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Stadionul, dat inca un an Asociatiei sportive Vointa. Cu conditia sa ”nu cada” din Liga a II-a

 

Stadionul municipal rămâne atribuit în folosință gratuită până la finele lui iulie 2012, au admis legislativul local. Condițiile de folosință gratuită rămân aceleași: dreptul de folosință gratuită va fi retras dacă echipa nu mai activează cel puțin în Liga a II-a de fotbal, iar Asociația sportive trebuie să achite toate cheltuielile legate de folosința bunului. În fine, pentru că folosește gratuit stadionul, Asociația va trebui să prezinte Consiliului Local Sibiu calendarul competițiilor la care este parte. 
Asociația sportivă  CSU Voința Sibiu primește pentru al treilea an consecutiv utilizarea stadionului. Excepție fac parte cîteva săli, vestiare și magazii, transmise în folosință gratuită celor de la CS Șoimii și cabinetele și camerele aflate în folosința Spitalului clinic județean de urgență Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 169

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus