Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
8°C

Labirintul s-a deschis cu concertul Alexandrinei Hristov

În ciuda vremii capricioase, Muzeul Labirint și-a deschis ieri seară porțile pentru toți sibienii. Cele 130 de panouri care au compus ineditul labirint sunt grupate pe 11 teme și conțin reproduceri după lucrări expuse în Muzeul Naţional Brukenthal, Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi Casa Teutsch. “Muzeul Labirint organizat de Fundatia Culturala Artex nu se doreste a fi un proiect stiintific, ci unul de promovare a patrimoniului muzeelor din Sibiu. Este o provocare, un mod inedit prin care noi ne-am propus sa aducem arta cat mai aproape de oameni, pentu ca dupa experientele pe care Sibiu le are de cativa ani cu teatrul in strada, cu filmul in strada, conceptul de muzeu in strada vine ca o completare fireasca si necesara”, a declarat Vlad Velcu, PR al Fundatiei Culturale Artex. Primul „vizitator” al muzeului a fost cântăreața originară din Republica Moldova, Alexandrina Hristov. În zilele următoare pe scena din Muzeul Labirint vor mai urca trupele The Amsterdams, Guilty Lemon, Plenty şi Qvartetul Intermezzo, Compania Commedia - Târgu Mureș și trupe de actori de la Teatrul Național Iași și Teatrul Gong Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

adrian

Acum 11 ani

jenant
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus