Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Ziua Europei: concurs de desen in Parcul Tineretului

 

Toți elevii sibieni din clasele I-IV sunt așteptați, duminică, 8 mai, în Parcul Tineretului din Sibiu, pentru a participa la concursul de desen ”Europa în culori”
A doua ediție a concursului va avea loc pe terenul de baschet din parcul amintit și în incinta Teatrului de vară, cu începere de la ora 15.00. 
 
”Fiecare copil va primi un set complet de instrumente necesare desenului : bloc de desen, pensule, acuarele, urmând ca la finalul concursului cele mai inspirate trei desene să fie premiate”, anunță organizatorii.
Pe lângă concursul de desen în acuarelă, copii vor putea participa şi la alte activităţi, de desen pe asfalt, dar și la demonstraţii de dans sportiv susţinute de Asociaţia Club Sportiv Mirajul Dansului Sibiu, escaladă pe  panoul Almontes montat în incinta Teatrului de Vară, pictură pe faţă.
La finalul zilei, vor fi înmânate diplome de participare, dar şi broşuri cu informaţii, pe înţelesul copiilor, despre fiecare stat din Uniunea Europeană, tuturor participanţilor la concurs. 
Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Local Sibiu şi al Primăriei Municipiului Sibiu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus