Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Barbat necunoscut gasit mort in Sebesu de Jos

Poliţiştii Postului de Poliţie Turnu Roşu au fost sesizaţi ieri dimineaţă cu privire la faptul că în apropierea unui pod din localitatea Şebeşu de Jos a fost identificat un bărbat decedat.

Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului împreună cu un medic legist, din primele verificări efectuate fiind stabilită identitatea persoanei decedate – O.M., în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Şebeşu de Jos.

Victima se afla în albia pârâului Şebeşu de Jos, căile respiratorii ale victimei se aflau sub nivelul apei. La efectuarea controlului sumar al cadavrului  nu au fost identificate urme de violenţă, cu exceptia unei escoriaţii in zona buzei superioare.

Victima a fost transportată la Laboratorul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Turnu Roşu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus