Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Tânăr reținut după ce a fost prins băut și fără permis, la volanul unei mașini cu numere false

Tânăr reținut după ce a fost prins băut și fără permis, la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat de 29 de ani din Tălmaciu a fost reținut ieri de polițiști, după ce au constatat că tânărul conducea, sub influența alcoolului și fără permis, un autoturism neînmatriculat, cu numere false.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20:45, în localitatea Turnu Roșu, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înregistrare aplicat pe auto este unul fals, transmit autoritățile sibiene.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1179

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

bizon romanesc

Acum 3 ani

Bizoni de Romania.... populatii de primitivi, necivilizabili in mare parte, fac ce pot sa faca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus