Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Blaga la Sibiu: nu toti parlamentarii de Sibiu il sustin pe Boc!

Candidatul la șefia PD-L, Vasile Blaga a transmis astăzi la Sibiu un mesaj delegaților din județ, care vor vota viitoarea conducere a partidului: fiecare om are un singur vot. În plus, Blaga a adăugat că nu toți parlamentarii de Sibiu sunt semnatari ai moțiunii contracandidatului său, Emil Boc. Singurul care nu și-a trecut numele pe lista lungă de susținători ai premierului fiind Gheorghe Roman, deputat în colegiul electoral ce reunește Mediașul și localitățile din jurul municipiului.

Mesajele lui Blaga:


Obiectivul întâlnirii de la Sibiu:
Astăzi, după ce am prezentat la Brașov cu o parte din colegii din grupul de prijin suntem în fața organizației din Sibiu unde vom face același lucru și sperăm că vom avea discuții concludente prin care îi vom convinge pe colegi că parcursul propus de noi trebuie să îl urmeze partidul în această etapă.

Votul parlamentarilor de Sibiu:
Nu toți parlamentarii de Sibiu sunt semnatarii moțiunii domnului Boc, dar până la urmă fiecare om este un vot în convenția națională și noi sperăm să convingem cât mai mulți delegați care vor veni la Convenție.

Zona de Nord a județului, considerată "partea care votează cu Blaga":
Eu mă bazez pe tot partidul. Mă bazez pe cât mai mulți din organizația de la Sibiu.

Mesajul lui Valeriu Stoica, care propunea ca seniorii să lase locul tinerilor:
Dar în permanență am lăsat tinerii în față, peste tot în partid pentru că unul din elementele importante ale moțiunii este tocmai acesta, al dezbaterilor generațiilor din partid. Avem nevoie și de experiența celor mai în vârstă și de aplombul celor tineri. Am spus-o în permanență, dar cu o singură condiție: ca fiecare să se priceapă la ceva, pentru că nimic nu este mai periculos decât ca cineva să se priceapă la toate. Avem nevoie de cât mai mulți tineri în partid.

Întâlnirea lui Blaga cu sibienii trebuia să se desfășoare de la ora 17, însă aceasta s-a amânat cu câteva zeci de minute pentru că acesta nu a dorit să înceapă până nu a venit și președintele organizației județene, Ion Ariton. La evenimentul ce a reușit să strângă cel mult 100 de membri, cu tot cu invitații din București, au mai participat Radu F. Alexandru, Sorin Frinzăverde și Cristian Boureanu, dar și parlamentarii de Sibiu: Cornel Știrbeț, Raluca Turcan și Gheorghe Roman.
 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

44

Acum 11 ani

ar fi bine ca din cei doi sa nu iasa niciunul !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus