Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Trei sibieni alesi in forurile de conducere ale TNL

Florin Alexe a fost reales sâmbătă în funcţia de preşedinte al TNL în cadrul Conferinţei Naţionale a Tineretului Naţional Liberal desfășurată sâmbătă la ROMEXPO. Delegaţia din Sibiu a fost condusã de preşedinta organizaţiei judetene, Iulia Basarabã, cea care a fost și aleasã în funcţia de secretar regional. Vlad Vasiu a fost ales ca membru în Biroul Naţional de conducere al TNL, obţinând 560 de voturi din partea delegaţilor, iar Răzvan Pop a fost ales secretar general al organizației. "Sunt foarte încântată că TNL Sibiu este cea mai bine reprezentă filială din țară în Biroul Național și, mai ales, pentru faptul că am reușit acest lucru, să obținem trei funcții, de membru, secretar general și regional, în timpul mandatului meu de președinte", a declarat președintele TNL Sibiu, Iulia Basarabă.
Conferința a strâns peste 8.000 de tineri liberali din întreaga ţarã, dintre care 810 au avut calitatea de delegaţi cu drept de vot.
La eveniment au participat şi câţiva lideri de marcã ai PNL: preşedintele Crin Antonescu, fostul prim-ministru Cãlin Popescu Tãriceanu, vicepreşedinţii Mihai Voicu, Varujan Vosganian, Dan Radu Ruşanu, Daniel Chiţoiu, europarlamentarii Norica Nicolai, Cristian Buşoi, Adina Vălean, Ramona Mănescu, precum şi fostul ministru al transporturilor, Ludovic Orban şi fostul ministru al educaţiei, Cristian Adomniţei.
Evenimentul s-a încheiat cu un marş, sub deviza "în luptă cu Puterea!”, desfăşurat pe traseul Romexpo - Piaţa Victoriei, unde tinerii liberali au depus câte o ţeapă pentru fiecare membru al Cabinetului Boc, în semn de protest faţă de rezultatele guvernării PDL. (foto: Agerpres)

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

:)

Acum 11 ani

felicitari, cea mai tare organizatie politica de tineret. fapte nu vorbe
Raspunde

Bravos!

Acum 11 ani

Dar ce faceti cu Cazan? Ala va trage-n jos si va strica treaba cu comportarile sale jenante. Dati-l jos, cu prima ocazie !
Raspunde

junii liberali

Acum 11 ani

toti cei trei tineri promovati au orientari sexuale homo, ceea ce ne da convingerea ca vom invinge la alegeri. este semn de la D-zeu, ce mama dreaq!
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

adica iulia are orientari homo? eu zic sa te mai gandesti o data la ceea ce spui. merci!
Raspunde

R.B.

Acum 11 ani

Homo si D-zeu nu prea merge in acelasi context. Ma bucur pentru cei 3 tineri promovati asta spune mult despre calitatea sibieniilor :) speranta exista si vine de la TNL!
Raspunde

Global

Acum 11 ani

Dude (junii liberali) esti frustrat? este presiunea prea mare pentru tine?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus