Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Dosar penal pentru un barbat din Fagaras prins cu 15 kg de peste braconat pe Olt

În urma unei sesizări a reprezentanţilor AJVPS Sibiu, primite la dispeceratul Jandarmeriei sibiene ieri noapte un echipaj de Jandarmerie s-a deplasat pe râul Olt, în aval de barajul din zona satului Colun, unde au cautat şi identificat un bărbat de 33 de ani din municipiul Făgăraş care pescuia în perioada interzisă şi prin mijloace ilicite.

Bărbatul a fost identificat astăzi, 12 mai 2011, în jurul orei 04.00 având asupra sa aproximativ 15 kg de peşte (şalău, plătică, caras), o barcă pneumatică de o persoană şi două plase monofilament de 50 m fiecare.

Au fost ridicate în vederea confiscării: o ambarcaţiune mică şi două plase tip monofilament de pescuit de 50 m lungime fiecare, iar cantitatea de aproximativ 15 kg de peşte (şalău, plătică, caras) a fost predată Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură - Filiala Regională Ardeal.

După stabilirea identităţii, s-a refăcut modul de săvârşire a faptei, itinerarul de deplasare şi s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru fapta prevăzută de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura (art. 64 lit. m 'deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament').

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig pentru continuarea cercetărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Titlu gresit

Acum 12 ani

Paste fericit(a) dorina :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus