Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Despre strazi: Dima inchisa pe o banda, Tribunei inchisa total. Tiglari in reabilitare, Horea si Luarea Bastiliei la fel

 

O bandă de pe strada Dima se închide pentru reparaţii. Lucrările de reabilitare a asfaltului pe străzile care alcătuiau traseul de trafic greu demarează vineri, 13 mai, cu strada Dima. Vineri, 13 mai şi sâmbătă, 14 mai, DPC va freza stratul de asfalt şi va turna unul nou. Circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă.
 
Strada Tribunei închisă temporar traficului. Tronsonul dintre strada Mitropoliei şi strada Centumvirilor va fi închis sâmbătă, 14 mai şi duminică 15 mai pentru introducerea noii reţele de gaz. În acelaşi timp DPC va executa pe această stradă lucrări de refacere a carosabilului pe tronsonul pe care societatea de gaz a executat deja aceste lucrări: strada N. Bălcescu – strada Mitropoliei. Acest tronson va fi închis traficului sâmbătă, 14 mai.
 
Un nou tronson al străzii Ţiglari intră în reabilitare. Constructorul a solicitat avizul pentru începerea lucrărilor de reabilitare şi pe tronsonul dintre străzile Record şi Constructorilor. Acesta fiind un tronson mai lung, lucrările vor solicita o perioadă mai lungă de execuţie, din 16 mai până în 16 iulie. Traficul se va închide doar pe un singur sens, circulaţia de pe acesta fiind deviată pe rute ocolitoare.
 
Două noi străzi din pachetele BERD intră în reabilitare. Este vorba de strada Horia şi strada Luarea Bastiliei pe care constructorul va începe de săptămâna viitoare lucrările de reabilitare. Până în prezent, dintre străzile cuprinse în contractele finanţate prin împrumutul BERD III au început lucrările pe strada Anghel Saligny şi la noul pod peste Cibin. Din 1 iunie vor începe lucrările şi pe strada Gheorghe Doja.
 
Continuă lucrările şi pe strada Nouă unde va începe aşternerea straturilor rutiere. Pe Calea Turnişorului se efectuează probele la reţeaua de apă. Pe strada Cerbului se lucrează la reţelele de apă şi canalizare, iar pe strada Căprioarelor s-a finalizat aşternerea straturilor rutiere şi amenajarea trotuarelor şi va fi aşternut asfaltul săptămâna viitoare.
 
DPC lucrează pe strada Paris unde sunt scoase bordurile şi se efectuează săpătura. Se lucrează la drumul secundar 5 la canalizarea pluvială şi pe drumul secundar 7 la borduri şi trotuare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Danny

Acum 11 ani

Strada Gheorghe Dima este inchisa pe ambele benzi (adica nu se circula ).
Raspunde

siby

Acum 11 ani

DPC-UL LUCREAZA JALNIC. PUN PARIU CA LA ANUL VOR TURNA ASFALT PE ACELEASI SRAZI CARE VOR FI REABILITATE ANUL ACESTA! DE CE NU MAI LUCREAZA CEI DE LA GEIGER SAU STRABAG? LUCRAU PREA IEFTIN SI PREA BINE SI NU MAI AVEAU CEI DE LA DPC DE LUCRU?
Raspunde

ULOS

Acum 11 ani

DPC-ul e cam aiurea oricum. Dar problema e primaria. Se asfalteaza nou si dupa doua saptamani se sapa. Asa e in tot Sibiul, nu exista strada asfaltata nou care dupa cateva saptamani sa nu fie sparta. E INADMISIBIL.
Raspunde

Anti gazari

Acum 11 ani

Se stie prea bine care e problema strazilor care se sparg dupa asfaltare: E-ON Gazosii. Astia au legea lor separata pe care o \"respecta\" cu o precizie extraordinara. Primaria nu prea are ce sa le faca decat sa-i tot roage sa intervina doar inainte de asfaltare. Eu stau pe o strada care nu a fost asfaltata niciodata (Moreni cu continuare Ghe. Doja) si mare ar fi minunea sa nu ma trezesc cu Gazosii dupa ce asfalteaza strada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus