Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Remember Cenaclul Flacara la Saliste: Socaciu, Vintila si Andrei Paunescu, printre invitati

 

La mai bine de 20 de ani după ce în Poiana Soarelui din Săliște au avut loc două ediții ale Cenaclului Flacăra, în ”orașul academicienilor” va avea loc un concert în memoria lui Adrian Păunescu.
Singurii care au participat la Cenaclul din Poiana Soarelui la finele anilor ’80 și care vor urca din nou pe scenă acum sunt Victor Socaciu și Mircea Vintilă. Alături de ei, în după amiaza sâmbetei de 4 iunie, de la orele 17.00, vor mai urca George Nicolescu, Cătălin Stepa, Emerich Imre, Magda Puskas, Valentin Moldovan, Cristian Buică şi Andrei Păunescu alături de trupa Totuşi. 
”Spiritul rămâne așadar neschimbat, doar locul concertului este nou şi mult mai accesibil decât bătrâna Poiană a Soarelui. Spectacolul va avea loc la baza agroturistică de la Sălişte, în mijlocul unei livezi cu meri, pentru ca totul să aibă iz de poezie”, se arată într-un comunicat de presă al oragnizatorilor – Primăria Săliște și Cenaclul Lumină lină, condus de părintele Cătălin Dumitrean. 
Cu ocazia festivalului va fi deschisă și baza de agrement de la Săliște, care alături de cazare la fosta vilă a lui Nicu Ceaușescu, ștrand și terenuri de sport are și o zonă de camping. ”Astfel că cei care vor participa la concertul omagial vor putea să-şi monteze din timp corturile, să rămână cel puţin până a doua zi şi să se bucure de ştrand şi de celelalte facilităţi. Vor fi amenajate spaţii pentru grătare, chioşcuri cu bere, mititei şi răcoritoare”, mai arată organizatorii.
Intrarea este liberă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

clasic

Acum 12 ani

bravo, un spectacol care promite mult! abia astept!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus