Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Mitropolia co-organizeaza dezbatere publica pe tema etnobotanicelor

 

Un reputat expert internațional în problematica drogurilor este invitatul Mitropoliei Sibiului la o dezbatere publică pe tema etnobotanilor. Alături de ceilalți organizatori ai dezbaterii, Mitropolia așteaptă cât mai mulți sibieni la discuțiile programate sâmbăta viitoare, pe 4 iunie, de la ora 10.30 în sala de conferințe a Bibliotecii Astra, în corpul B.
 
Invitatul principal, ADam Wintstock, reprezintă Institutul de Psihiatrie din Londra. El va vorbi în fața unei audiențe formate din reprezentanții multor instituții din Sibiu: de la Primărie, până la Tribunal, Direcția Muncii, Academia Trupelor Terestre sau Cercetașii României. ”Lista este încă deschisă”, susțin organizatorii.
 
Dezbaterea cu titlul ” - Etnobotanicele – Noi ce facem?” este organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Sibiu, în parteneriat cu Crucea Albastră Sibiu și Mitropolia Ardealului.
 
Petruț Popelcă
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus