Sâmbătă,
22.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Mitropolia co-organizeaza dezbatere publica pe tema etnobotanicelor

 

Un reputat expert internațional în problematica drogurilor este invitatul Mitropoliei Sibiului la o dezbatere publică pe tema etnobotanilor. Alături de ceilalți organizatori ai dezbaterii, Mitropolia așteaptă cât mai mulți sibieni la discuțiile programate sâmbăta viitoare, pe 4 iunie, de la ora 10.30 în sala de conferințe a Bibliotecii Astra, în corpul B.
 
Invitatul principal, ADam Wintstock, reprezintă Institutul de Psihiatrie din Londra. El va vorbi în fața unei audiențe formate din reprezentanții multor instituții din Sibiu: de la Primărie, până la Tribunal, Direcția Muncii, Academia Trupelor Terestre sau Cercetașii României. ”Lista este încă deschisă”, susțin organizatorii.
 
Dezbaterea cu titlul ” - Etnobotanicele – Noi ce facem?” este organizată de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Sibiu, în parteneriat cu Crucea Albastră Sibiu și Mitropolia Ardealului.
 
Petruț Popelcă
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus