Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu concerteaza la Ateneul Roman

Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijată de renumitul Daniel Enăşescu va cânta la Ateneul Român, în cadrul proiectului „Tineri pentru tineri”. Dirijorul Daniel Enăşescu, alături de pianistul Toma Popovicişi vor interpreta un program din care fac parte G.Rossini – Uvertura operei „Scara de mătase”, W.A.Mozart – Concertul nr.25 pentru pian şi orchestră în Do major şi A.Dvořák – Simfonia VII în re minor op.70. Proiectul „Tineri pentru tineri” a început în stagiunea 2008-2009 şi se derulează pe scena Ateneului Român, ca o colaborare între Filarmonica “George Enescu” şi orchestre din ţară. Scopul proiectului este promovarea tinerilor dirijori şi interpreţi români şi străini în concerte de mare anvergură. În cadrul proiectului orchestrele partenere invită un dirijor şi tineri solişti să lucreaze timp de o săptămână, să susţină un concert la sediu şi apoi muzicienii se deplasează la Bucureşti, unde concertul este repetat la Ateneul Român şi apoi inclus în stagiunea curentă. Primul concert va avea loc joi, 2 iunie, de la ora 19:00, pe scena Filarmonicii de Stat Sibiu, iar concertul de la Ateneul Român va fi susţinut sâmbătă, 4 iunie, de la ora 19:00. Biletele pentru concertul de la Sibiu costă 14 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50%.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

tina

Acum 11 ani

un lucru bun
Raspunde

Odin

Acum 11 ani

Bravo!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus