Luni,
27.10.2025
Innorat
Acum
9°C

Am testat șaorma Băneasa când nu este gratis și nu se mai calcă sibienii pe picioare

Am testat șaorma Băneasa când nu este gratis și nu se mai calcă sibienii pe picioare
Foto: Turnul Sfatului

Șaormeria Băneasa, nou deschisă în Sibiu pe bulevardul Mihai Viteazu, a fost localul vedetă în orașul nostru săptămânile trecute. Pentru a profita de oferta cu șaroma gratuită, sute de sibieni au stat la coadă. După ce a trecut entuziasmul, am mers să testăm și gustul.

Ca să fim sinceri de la bun început, tot am prins ceva lume la coadă, însă aglomerația nu era nici pe departe la fel ca la deschidere. După câteva minute am ajuns înăuntru și am înțeles de ce. Spațiul este destul de mic, procedura presupune că după ce comanzi și plătești mergi și aștepti la a doua coadă, pentru livrare. De aceea mai tot timpul pare că este înghesuială. Partea cea mai bună a Șaormeriei Băneasa o reprezintă locația, bulevardul este mai tot timpul circulat, iar în proximitate se află clădiri de birouri cu o mică armată de oameni înfometați la prânz.

Meniul la Șaormeria Băneasa este unul simplu și obișnuit pentru o șaormerie, cu preparate clasice. Ce au specific este șaorma SB, plus șaorma crispy, un sortiment mai rar întâlnit. Am luat pentru degustare câte una din fiecare.

După cum spuneam la început, spațiul este unul restrâns, iar locuri să mănânci la interior sunt limitate. Nici să stau pe scări, afară, nu este o opțiune, nu mai am 18 ani. În jurul meu părea că aceasta este vârsta medie a clienților. Prin urmare, am pus plasa cu prânzul în ghiozdan și am plecat spre casă, cu gândul să mănânc civilizat, la masă. Nici o jumătate de oră mai târziu, din cauza ambalajelor ecologice bazate pe hârtie, ambele șaorme s-au scurs peste laptop și agendă. O bucurie, nu alta.

Poate dacă le mâncam pe loc, era altceva. Dar o jumătate de oră mai tâziu, șaorma crispy s-a transformat în șaorma cu șnițel de pui moale. În plus, în ambele șaorme cartofii prăjiți adăugați s-au înmuiat, devenind o pastă de cartofi. Acestea fiind scrise, șaormele marca Băneasa nu au fost deloc rele, dar nici nu au impresionat cu ceva. Spre exemplu, ca termen de comparație, sibienii știu că șaorma de la turci este cea mai bună.

Prețul este unul în media din orașul nostru, undeva între 32 și 40 de lei, în funcție de preferințe și sortiment.

În concluzie, fără marketing și gratuitate, Șaorma Băneasa a venit la Sibiu cu o șaorma corectă, bună și la un preț decent. Condiția este să o mănânci repede.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

2 comentarii

Nustiu

Acum 3 ore

da, aceasi poveste mediocra: mancare industriala, absolut abjecta, dar pe care domnul critic o lauda. cu banii aia mananci in Paris shaorma adevarata si de top.
Raspunde

Turci

Acum 2 ore

Pretul e mai mare cu 50% decat la turci. Ce mare brand e si baroneasa asta???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus