Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

Cati Farfuridi sunt in PD-L? Prea putini!

Farfuridi nu e un idiot. E un politician de acțiune. PD-L ar avea nevoie de mai mulți Farfuridi. Da, aveți dreptate!. Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu a ajuns în Sibiu pentru Festivalul Internațional de Teatru.
Când era ministru al Culturii venea la Festivalul de Teatru la deschidere. Acum, a ratat deschiderea, dar rămâne până la sfârșit. Theodor Paleologu spune că îi pare rău că nu a prins la Festival piesa ”Idiotul”, însă că nu va rata ”D`ale Carnavlului”, regizată de Silviu Purcărete. ”Vreau neapărat să văd ”D`ale Carnavlului” cred că este un moment extrem de important al Festivalului de Teatru, acest nou spectacol al lui Silviu Purcărete”, spune Paleologu.
Spune că ar fi vrut să participe activ la FITS cu o conferință despre omul politic Farfuridi. S-a gândit la asta prea târziu și nu a mai putut fi inclus în program. Le va face în toamnă, totuși. "Farfuridi nu e un idiot, aa cum am văzut că e prezentat în multe comentarii literare pe internet. E un om de acțiune", spune Paleologu. Întrebat câți de Farfuridi sunt în PD-L, Paleologu răspune: ”Nu sunt destui, pentru că Farfuridi este un gânditor politic autenic, este foarte profund. Am și spus-o mai demult este un om care se situează într-o linie de gândire ilustră o gândire ce transpune în centrul gândirii politice noțiunea de moderație, de prudență acest actorisis de care vorbește Aristotel în cartea a șasea a Eticii Nicomahice, este un just milieux, o cale de mijloc, pentru mine Farfuridi este un un precursor al unor mai oameni politici și în afara de asta, în afară de o strălucită minte politică este un om de acțiune, omul care spune acum e momentul. ”Să o dăm anonimă”!. Credeți că bilețele ălea (cele de la Congresul PD-L, cre indicau numele oamenilor care trebuiau votați de către delegați) erau semnate?”, și-a expus o parte din ”teoria Farfuridi”, Theodor Paleologu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus