Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Management privat la Hidroelectrica. P.F.A. Trihenea, Conelt SA sau Constantin Trihenea?

Societatea Hidroelectrica condusă acum de fostul prefect al Sibiului, Constantin Trihenea ar putea avea management privat a anunțat astăzi ministrul Economiei, Ion Ariton. Forma de management privat așa cum o înțelege ministrul e puțin complicată. "Managementul privat nu exclude o persoană fizică sau o firmă, acum facem o analiză", a anunțat Ion Ariton, care nu exclude posibilitatea ca Trihenea să rămână în continuare director Hidroelectrica. Întrebat dacă persoana juridică ce ar putea conduce Hidroelectrica ar putea fi SC Conelt SA, al cărei acționar principal este Constantin Trihenea, Ariton nu a răspuns, ci doar a râs în hohote.
Ideea de management privat la socieățile subordonate Ministerului Economiei nu este nouă, însă din momentul anunțului și până acum nu s-a realizat mare lucru. Termenul de finalizare a licitației pentru management privat la două sau mai multe compani este luna octombrie.
Ministerul Economiei are în subordine circa 70 de companii și institute, printre care se află cele mai profitabile companii de stat din țară, cum ar fi Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica sau Electrica.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

sibienii

Acum 10 ani

nu a ras asta in hohote, ci ca proasta-n sula !!!
Raspunde

doi prosti

Acum 10 ani

sunt curios pentru ce le tebuie las hotii de trihenea respetiv ariton att de multi bani furati? le vor fi de folos cand or sa moara?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus