Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Spectacol inlocuit la Teatrul Gong

 

Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong Sibiu anunţă înlocuirea spectacolului din data de duminică, 12 iunie 2011, de la ora 11:00, şi anume "Scamatorii", cu spectacolul "Nu te lăsa păcălit". Spectacolul va fi prezentat în Parcul Sub Arini – parcare Stadion, în cadrul proiectului  „Un oraş pentru copii”, ediţia a II-a. 
Evenimentul are ca scop educarea şcolarilor în privinţa siguranţei şi a ordinii publice pornind de la premiza că “Politia vegheaza la siguranata ta!” În acest spectacol se ia, spre exemplu, pe Cătălin, un copil care nu a ascultat sfaturile celei mai bune prietene,şi se abate de la drumul obişnuit spre scoala. Este luat de un necunoscut şi dus într-un loc sinistru de unde scapă cu viaţă doar datorită intervenţiei serviciului special, prin apelarea la 112.
Spectacolul este organizat de Asociaţia „Exploratori pentru viitor”  în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu – Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, 
 
Paul Georgescu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus