Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cum se intoarce roata: Ministrul Ariton va vinde ultimele actiuni Petrom detinute de stat

2002. Sibiu. Directorul Petrom Sibiu, Ion Ariton este anchetat pentru o lipsă în gestiune de 10 miliarde de lei vechi. Nu se începe urmărirea penală, i se reduce 10 la sută din salariu.
2011. Sibiu. Ministrul Economiei, Ion Ariton anunță că statul va scoate la licitație ultimele acțiuni pe care le mai are la Petrom. "Trebuie să fie o afacere de succes această vânzare, a acestui pachet minoritar și ne-am dori să fie un preț cât mai bun pentru că nu are de câștigat decât bugetul și România. Eu, personal, care am fost angajat al Petrom, aș vrea să vindem cu un leu mai mult decât a fost vândut pachetul celălalt de la Petrom", a spus Ariton în urmă cu o săptămână.
Pe cele 10% din acțiunile Petrom, guvernul se așteaptă să câștige cel puțin 600 de milioane de euro, iar analiștii susțin că așteptările guvernanților ar putea fi îndeplinite, în prezent compania fiind extrem de profitabilă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Hotul

Acum 12 ani

HOTUL vinde la HOTI!!! Ai FURAT si atunci, vei FURA si acuma. Crezi ca nu stim cum ieseau cisternele pe poarta fara acte si cand FURAI completai bazinele cu apa sa iasa la masuratoare, apa deasupra benzina dedesupt!!!! HOTULE!!!
Raspunde

oPservator

Acum 12 ani

Retinerea din salar se va face in lei vechi, d-le ziarist Alin Bratu ?!! Sau dumneata inca n-ai aflat ce fel de lei sunt in circulatie in ultimii 5 ani in tara in care scri ?
Raspunde

@2

Acum 12 ani

In 2002 erau alte zerouri
Raspunde

omul care stie tot

Acum 12 ani

privatizati totul si va fai vai si amar de POPORUL ROMAN.20 DE ANI A FURAT PSD-UL CAT S-A PUTUT,NU LUATI OBICEIURILE LOR.LUPTATI PTR TARA.
Raspunde

eu

Acum 12 ani

pai da...vindeti toate resursele tarii, in loc sa primiti macar dividende de la Petrom in fiecare an pe cei 10%, vindeti tot...ca doar banii va trebuie acum, cat mai sunteti la putere si puteti sa-i cheltuiti in liniste
Raspunde

negru de fum

Acum 12 ani

pt idiotul!\"omul care stie tot\"ba pedelac turmentat!psd-isti au taiat salariile pensionariilor ,bugetarilor? nenorocitule!se vede ca esti facut din l-- musca! cine sa lupte pt tara ! ba gunoiule! cand oameni sunt amenintati ca vor fi dati afara din serviciu!
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

Nu am eu norocul sa il vad pe asta si pe ceilalti din partidul lor spanzurati de felinare?
Raspunde

Odin

Acum 12 ani

\"Si nu uitati Sibieni sa ma votati!!!!\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus