Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Turneul Synergy 2011 ajunge in Sibiu

Music Pub este onorat sa va invite, sambata si duminica (11-12 iunie 2011), de la orele 21, 30, la o serie de concerte eveniment, sustinute in cadrul turneului  Synergy 2011.

Cu participarea trupelor Luiza Zan & Rick Condit Quartet (bossa nova), Dena (rock/blues/reggae/funk), Estate (synth pop/dance/electro) si Switzerlind (bossa nova/dutch pop/jungel multi-instrumentalism), turneul a pornit din Bucuresti, a trecut prin Sfintu Gheorghe, Targu Mures si ajunge si in fata publicului sibian.
 
Synergy este nascocirea a trei spirite intreprinzatoare ce au radacini adanci muzicale si personale atat in Romania, cat si in Statele Unite. Visat prima data impreuna de cei trei in vara anului 2010, cu mai putin de un an mai tarziu, acest vis devine realitate. Prezentand o combinatie de grupuri romanesti si americane, turneul a facut deja valva in ambele tari inainte chiar ca prima nota sa fi fost cantata.
 
Acest turneu reprezinta de asemenea prilejul de lansare pentru Asociatia Artistica Romana- Americana (AARA). Scopul acestei organizatii non-profit este de a sustine artistii din toate spectrele si mediile, oferindu-le o comunitate artistica altruista si constienta, reprezentare PR si business management, asistenta legala si acces rapid la elemente de infrastructura sociala precum asigurarile medicale si planningul financiar. In plus, AARA planuieste sa coordoneze evenimente regulate Synergy in ambele tari, aducand laolalta artisti si iubitori de muzica pe ambele emisfere ale planetei.
 
LUIZA ZAN & RICK CONDIT QUARTET 
 
Cvartetul bossa nova Luiza Zan & Rick Condit este format din chitaristul Alex Man si violoncelista Alexandra Potinga. Proiectul de bossa nova va iesi in evidenta ca o colectie romantica memorabila a celor mai frumoase cantece de Antonio Carlos Jobim, precum si cateva bossa nove mai noi, printre care si creatii romanesti. Pregatiti-va sa fiti uimiti si atrasi intr-o cascada de emotii variind de la singuratate intensa pana la amintirile primei iubiri.
 
DENA 
 
Dena aduce laolalta o fuziune de stiluri plina de viata, incepand cu rock and roll, calatorind prin blues, funk si coborand tonul pana la relaxantul reggae. Solouri de chitara melancolice, armonii vocale insufletite si o sectie ritmica puternica tehnic lasa orice public satisfacut. Salutand din Huntington Beach, California (orasul surf-ului), vibratiile racoroase si soarele de vara vor fi simtite de fiecare.
 
 
ESTATE 
 
Estate ar putea fi cel mai bine pastrat secret din Minnesota. Evocand influente de la indepartatii Hall & Oates pana la Daft Punk, baietii din Estate au introdus si incapsulat sound-ul lor Synth Pop sub conducerea boogie-ului intr-un mod perfect. Fericiti sa faca ravagii cu un DJ set intr-un club sau sa improvizeze cu un trio puternic live, orice ascultator se va misca si va dansa cu siguranta pe sound-ul dulce si sexy al trupei Estate.
 
SWITZERLIND
 
Un quartet de orientare bossa nova din Minneapolis, Switzerlind reinterpreteaza si remodeleaza ritmurile latino-americane intr-o paleta moderna care satisface si in acelasi timp incanta publicul de pretutindeni. Abordand un amestec unic de melodii care sunt in acelasi timp familiare si inevitabile, membrii Switzerlind fac schimb de instrumente in cadrul concertelor live, demonstrand astfel maiestria fiecaruia la fiecare din acestea. De-a lungul ultimilor cinci ani, Switzerlind a lansat doua EP-uri si un album si isi lanseaza noul album in aceasta vara in Romania.
 
Concertele vor avea loc astfel:
 
Sambata, 11 iunie –  ora 21.30 
 
LUIZA ZAN & RICK CONDIT QUARTET 
Genre: Bossa Nova / Samba
Average set duration: 45 minutes
 
DENA 
Genre: Rock / Blues / Funk / Reggae
Average set duration: 45 minutes
 
Duminca – 12 iunie – ora 21.30
 
ESTATE 
Genre: Synth Pop / Dance / Electro
Average set duration: 45 minutes
 
SWITZERLIND
Genre: Bossa Nova / Dutch Pop / Jungle
Average set duration: 45 minutes
 
Concertele vor avea loc in Music Pub, Piata Mica nr 23, iar intrarea este libera.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus