Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Episodul 3, masa festiva Grand Hotel: Alimentele sunt bune, poate tinerii au probleme cu uleiul prajit!

Peștele Pangasius a fost cumpărat de la Metro și a fost bun. Toate alimentele servite au trecut de testele făcute de autorități. Concluzia: Tinerii care s-au simțit rău după ce au luat masa la restaurantul Grand Hotel, ân cadrul unei mese festive, poate au avut probleme de altă natură. Aceasta este concluzia specialiștilor Biroului de Siguranţa Alimentelor de Origine Animală şi din cadrul Laboratorului de Diagnostic al Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sibiu. ~În urma investigaţiilor de laborator a rezultat că din punct de vedere microbiologic, toate probele examinate (inclusiv peştele Pangasius care a fost procurat în stare congelată de la hipermarketul Metro, în ziua de 10.06. ora 12,40) au fost negative, investigaţiile au fost făcute pentru determinarea prezenţei Stafilococului, Salmonelei şi a E. Colli în alimentele consumate. In concluzie, din punctul de vedere a specialiştilor D.S.V.S.A. Sibiu, se exclude toxiinfecţia alimentară, cauza stării de discomfort a celor 19 tineri, din totalul de 336 persoane participante la banchet, se poate suspiciona pe seama unei indigestii cauzate de sensibilitatea unor consumatori faţă de anumite alimente şi a modului de preparare a acestora (în special preparate prăjite în ulei)”, se arată într-un comunicat de presă remis de DSVSA Sibiu.


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

ULOS

Acum 13 ani

A impins Vintila bani.
Raspunde

QED

Acum 13 ani

O mostra perfecta de realitate curenta...somn usor...
Raspunde

Odin

Acum 13 ani

Daca nu am cunoaste cum merg lucrurile in interactiunea dintre capitalisti bogati si autoritatile statului cu salarii reduse cand e vorba de vreo ilegalitate am mai crede ce se scrie in articol. Hai sa nu fim naivi si sa credem ca 19 oameni au ajuns la spital si 1 persoana a avut nevoie de tratament de urgenta ... de la ulei ... sau de la alcool cum a declarat prima oara de Vintila. Sunt convins ca testele pe care le-au facut cei de la direcrtia sanitara sunt toate negative la fel de sigur sunt si ca au facut exact testele care ieseau negative. In concluzie pofta buna la Gand Hotel dat incheiati inainte o asigurare babana de viata si sanatate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus