Miercuri,
07.12.2022
Ceata
Acum
4°C

Concert Goran Bregovic si noua filme in a doua zi de TIFF

A doua zi a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2011 aduce la Sibiu, nu doar proiecţia a nouă filme, dar şi un concert extrordinar Goran Bregovic şi Wdding and Funeral Orchestra. În Piaţa Mare sunt aşteptaţi peste 5.000 de spectatori, la un spectacol în care artistul a promis că va include şi piese noi, de pe viitorul album. „Mă bucur să cânt aici pentru că a trecut mult timp de când am avut ultimul concert la Sibiu. O să cânt mai multe melodii, printre care şi câteva piese noi pe care le-am pregătit pentru noul album. La o parte dintre acestea am colaborat cu romi din Serbia, Macedonia şi chiar din România, iar la concertul din această seară o să vedeţi ce a ieşi„ a declarat artistul. Spectacolul va fi urmat de proiecţia comediei „Ursul” în regia lui  Dan Chişu, unul dintre cele mai aşteptate filme ale festivalului. „La Cluj am avut un public primitor, care a reuşit să se conecteze exact la filmul nostru. Sperăm să placă şi aici. Dacă vor exista şi critici trebuie să înţelegem că şi acestea au rolul lor” a spus Dan Chişu. Ieri în Piaţa Mare, peste 1.300 de spectatori au vizionat producţia “Verii”, un film regizat de Sanchez Arevalos. Astăzi din program fac parte „Ursul” care va rula în Piaţa Mare, „O dată în viaţa mea” şi „Pinkerii lui Allah” în Music Pub, şi „Galop înapoi”, „Fă-o lată”, „Casa de păpuşi”, „Deşertul artei interzise”, „Fluturi negri” şi „Moara şi crucea” la Teatrul Gong. „Ne aşteptăm la un public numeros, în special la filmele româneşti, care au stârnit întotdeauna un interes maxim. Am încercat prin filmele pe care le-am propus, să realizăm un echilibru între ficţiune şi filmul documentar, dar filmul documentar este uşor evidenţiat aici, tocmai pentru că publicul sibian este specializat în astfel de producţii” a spus Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus