Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Mesaj pentru Tiriac: Hai in Sibiu sa facem academie de tenis

"Mâine dimineaţă facem o academie Ţiriac-Năstase, şi nu glumesc. Spuneţi unui primar să îmi dea 20 de hectare pentru că e un bun social, eu fac căminul, domnul Năstase dă numele, se mai şi ocupă puţin şi dumnealor să facă cele şase terenuri acoperite pentru că e bun social. Şi să fie alături de două şcoli, pentru că acel copil trebuie să se ducă patru ore la şcoală şi cinci la tenis", a spus omul de afaceri Ion Ţiriac, într-o conferință de presă.
”Nu mi se pare o idee rea”, a vent răspunsul primarului Sibiului, Klaus Johannis. Pentru că primăria nu mai are terenuri disponibile decât la marginea orașului, Johannis crede că se poate face academie de tenis ți în cartierul Turnișor. ”Ar trebui să fie la periferie, pentru că în altă parte nu mai sunt terenuri. Dar credeți că tenis nu se poate juca decât în centru? Se poate juca și în Turnișor”, a mai spus Johannis.
Fostul tenisman susţine că pentru realizarea unei academii este nevoie în primul rând de voinţă şi nu de bani foarte mulţi. "Şi nu trebuie o singură academie, ci patru, cinci, şase, la Timişoara, la Braşov, în oraşele mari. Şi costă doi lei şi cincizeci, nu e vorba de o sumă obscenă, dar trebuie să fie voinţă. Dacă nu facem asta o să rămânem cu ce avem acum", a menţionat Ion Ţiriac.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 253

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus