Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Computer Generated Solutions angajeaza 600 de oameni

Compania cu sediul central în New York, Computer Generated Solutions Inc., deschide luna viitoare sediu nou în Sibiu și are nevoie de nu mai puțin de 600 de specialiști în IT și nu numai.
Noul centru de birouri din Sibiu reprezintă una dintre cele mai mari investiții ale companiei americane în Europa, în acest an. Totodată, acesta va fi cel de-al treilea centru de birouri al Computer Generated Solutions Inc. din România, după cele deschise în București și Brașov. Centrul de birouri este situat pe strada Ștefan cel Mare, la numărul 193, și ocupă nu mai puțin de 2500 de metri pătrați. "Având în vedere creșterea companiei în Europa și cei aproape 2.000 de angajați în total, era firească o dezvoltare de acest gen", a declarat Vladimir Sterescu, managerul general al CGS România, pentru portalul american specializat redorbit.com.
De ce Sibiu?
Cât privește alegerea Sibiului pentru noua investiție, managerul general spune că a existat o decumentare foarte amănunțită înainte, orașul nostru fiind cea mai bună alegere în acest moment. "Am ales Sibiul pentru că este un centru multicultural și multilingvistic pentru afacerile internaționale. Cele peste 20 de facultăți și colegii din zona Sibiului ne vor furniza o bază foarte solidă și cu un potențial foarte ridicat de angajați", a mai declarat Vladimir Sterescu. Sediul CGS din Sibiu este dotat după cele mai înalte standarde în domeniu, societatea acordând o atenție sporită atât dotărilor de ultimă generație, cât și spațiilor pentru întâlniri și conferințe. În alegerea Sibiului foarte mult a contat și existența Aeroportului Internațional, care oferă legături directe și rapide cu Europa de Vest. "Dezvoltarea Computer Generated Solutions este una solidă și vrem să ne împărțim succesul și experiența cu Sibiul, unul dintre cele mai strălucite și harnice orașe din regiune", a mai declarat Vladimir Sterescu.
Campanie în iulie
Deschiderea oficială a centrului Computer Generated Solutions Inc. din Sibiu este programată pentru luna viitoare, moment în care debutează în forță și campania de recrutare pentru noii angajați. Campania se va desfășura și prin metodele clasice, dar mai ales prin noile medii de comunicare și tehnologii. Se va pune accent pe Facebook și Twitter, cei interesați putând afla mai multe despre posturile existente și cerințele de angajare căutând pe rețele de socializare compania după tag-urile "CGS Romania" și "CGSRomania". Mai multe informații urmează a fi făcute publice la începutul lunii viitoare, după lansarea oficială.

Casetă:
Computer Generated CGS este o companie specializată în soluţii tehnologice de afaceri, comerţ electronic, consultanţă, servicii de mesagerie, dezvoltare de aplicaţii software şi servicii de training. Compania are sediul central la New York şi controlează o reţea formată din 18 birouri în America de Nord, Europa şi Asia. În noiembrie 2007, CGS a inaugurat la Bucureşti sediul central pentru Europa, extinzându-şi prezenţa pe această piaţă, pentru a răspunde cererii în creştere pentru servicii de externalizare. Centrul de servicii la Braşov este situat în Parcul de Afaceri Tractorul.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus