Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Nicu Mihoc premiat la Festivalul Comediei Romanesti- festCO 2011

Actorul Nicu Mihoc a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar la cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2011. În cadrul gale desfăşurate vineri, la Sala Beligan a Teatrului de Comedie din Bucureşti, juriul compus din Ileana Lucaciu, Dan Puican, Crina Semciuc şi Vlad Cristache a decis să-i acorde acest premiu lui Nicu Mihoc, pentru rolul directorul Cristinoiu din spectacolul „Opinia publică“ de Aurel Baranga, în regia lui Cristian Theodor Popescu. Acelaşi spectacol a mai fost distins în cadrul galei, cu premiul pentru scenpgrafie, care a fost acordat lui Dragoş Buhagiar. Producţia Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu a avut premiera anul trecut pe data de 1 octombrie. Spectacolul - şedinţă cu publicul este o adaptare după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă şi prezintă o incursiune aproape antropologică prin care se reconstruieşte, cu mult umor şi cu seninătate, contextul social şi uman al acelor vremuri. Printre câştigătorii galei din acest s-au numărat şi actriţa Stela Popescu, care a primit premiul de excelenţă. Premiul pentru cel mai bun spectacol a fost acordat Teatrului de Comedie pentru producţia „Cântăreaţa cheală şi Lecţia“ în regia lui Victor Ioan Frunză. FestCO este un proiect derulat de Teatrul de Comedie, iar ediţia din acest an a propus publicului o gamă variată de forme de spectacol, incluzând şi teatru non-verbal, musical, teatru de revistă, teatru de magie, teatru pentru copii şi teatru de stradă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Victor

Acum 11 ani

Felicitari!:) Imi place f mult cum joaca in toate piesele. Recomand piesa \"Hess\" care se joaca la Sala Studio, e de-a dreptul impresionanta!
Raspunde

dan culcer

Acum 11 ani

un farseur si un turnator. o sa-l zdrobeasca pe chiriac si o sa duca de ripa si teatrul sibian. mare dobitoc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus