Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

"Cum a devenit Arthur rege" se joaca la Gong

Cavalerii Mesei Rotunde alături de legendarul rege Arthur vor fi readuşi astăzi pe scena Teatrului Gong, în spectacolul „Cum a devenit Arthur rege”, regizat de Mircea Corcoveanu şi Horaţiu Dancu. Piesa prezintă, cu accente umoristice, perioada de dinaintea Mesei Rotunde şi iniţierea lui Arthur în tainele cunoaşterii. In anul 1135, un călugar pe nume Geoffrey of Mimmouth, a dedicat regelui Arthur cea mai mare parte a volumului său intitulat "Istoria regilor Angliei", susţinând că respectivele evenimente erau fapte istorice, nu legende sau mituri. Din distribuţie fac parte Mircea Corcoveanu, Horaţiu Dancu, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Raluca Raduca şi Alina Pertea. Spectacolul va avea loc astăzi, de la ora 19:00, la Teatrul Gong. Preţul unui bilet este de 7 lei, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari 5 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus